Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Létezik olyan férfi aki tud...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan férfi aki tud udvarolni?

Figyelt kérdés

Úgy értem hogy nem azzal kezdi az ismerkedést hogy mit főztem, jöhet e hozzám enni.

Mégis mi van az agyukban az ilyen embereknek?

Csak azért mert ha én be akarnék vágódni valakinél, akkor nem én akarnék nála enni, azt amit ő elém rak, hanem én hívnám meg egy étterembe.

okt. 27. 20:29
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
0%
10: Ügyes voltál.
okt. 28. 00:32
 12/24 anonim ***** válasza:
Persze hogy van.
okt. 28. 06:39
 13/24 A kérdező kommentje:

A 10esnek meg kell veregetni a vállát.

Míg a nagyapáink meg otthont teremtettek,eltartották a családot, most már egy szendvicsért is jár a dícséret.

Mivel ma már a nők is dolgoznak, udvaroljanak is. 🤔

okt. 28. 09:12
 14/24 anonim ***** válasza:
0%

13.

Szeretnél visszamenni abba a korba, amikor semmilyen jogod nem volt nőként? Valóban dédpapa eltartotta, de cserébe dédmamának kuss volt a neve, "a konyhában a helye", nem mehet szavazni és keresete sem lehetett. Miért lenne ez jó neked?

A jogokkal együtt jár a kötelesség is. "Valamit valamiért". Az úgy nem megy, hogy ami számodra épp úgy kellemes az változzon, ami pedig emígy, az maradjon csak a századeleji szinten.

Ugyanezt nem akarja felfogni a hazai "romaság" se, hogy a jóléttel együtt kellene járjon bizonyos kötelességtudat és változás is. Nem az van, hogy "pízt adjatok", de cserébe maradunk ugyanazon a suttyó szinten, amin 60 évvel ezelőtt is voltunk (angol wc nem ismerete, állandó daj-daj, verekedés mint konfliktusmegoldás), ti meg tűrjétek el...

okt. 28. 13:35
 15/24 A kérdező kommentje:

Na figyelj 2 pipás az h a nők dolgoznak, pénzük van azt jelenti hogy nem kell nekik udvarolni sem szerinted?

Oké, nem kell, de akkor mi dolga egymással a két nemnek?

Én eltartom magam, elmegyek moziba, vacsorázni egyedül vagy a barátnőimmel, akkor már vibrátort is vehetek magamnak.

okt. 28. 13:40
 16/24 anonim ***** válasza:
Kérdező, udvarolni csak annak lehet, aki nem adja könnyen magát. Éjszakai szerenádot adni, virágot vinni neki, csokival kínálni, étterembe hívni, kihúzni a széket, lesegíteni a kabátot stb…
okt. 28. 13:47
 17/24 A kérdező kommentje:
Nem igaz, mert akkor azzal jönnek hogy " elvittemvacsoráznidemegsebaszhattam,aranyásó😖".
okt. 28. 13:51
 18/24 anonim ***** válasza:
33%
17: Nem megfelelő férfiaknak mondasz igent. Lyuk van a szűrődön ahol beszöknek. Az udvarló típust meg kiejted.
okt. 28. 13:56
 19/24 anonim ***** válasza:
#8, nem voltam házas még soha, de a remény hal meg utoljára. #5 voltam.
okt. 28. 17:30
 20/24 anonim ***** válasza:
#19 Akkor honnan a gyerek?
okt. 28. 17:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!