Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan férfi aki tud udvarolni?
Úgy értem hogy nem azzal kezdi az ismerkedést hogy mit főztem, jöhet e hozzám enni.
Mégis mi van az agyukban az ilyen embereknek?
Csak azért mert ha én be akarnék vágódni valakinél, akkor nem én akarnék nála enni, azt amit ő elém rak, hanem én hívnám meg egy étterembe.
A 10esnek meg kell veregetni a vállát.
Míg a nagyapáink meg otthont teremtettek,eltartották a családot, most már egy szendvicsért is jár a dícséret.
Mivel ma már a nők is dolgoznak, udvaroljanak is. 🤔
13.
Szeretnél visszamenni abba a korba, amikor semmilyen jogod nem volt nőként? Valóban dédpapa eltartotta, de cserébe dédmamának kuss volt a neve, "a konyhában a helye", nem mehet szavazni és keresete sem lehetett. Miért lenne ez jó neked?
A jogokkal együtt jár a kötelesség is. "Valamit valamiért". Az úgy nem megy, hogy ami számodra épp úgy kellemes az változzon, ami pedig emígy, az maradjon csak a századeleji szinten.
Ugyanezt nem akarja felfogni a hazai "romaság" se, hogy a jóléttel együtt kellene járjon bizonyos kötelességtudat és változás is. Nem az van, hogy "pízt adjatok", de cserébe maradunk ugyanazon a suttyó szinten, amin 60 évvel ezelőtt is voltunk (angol wc nem ismerete, állandó daj-daj, verekedés mint konfliktusmegoldás), ti meg tűrjétek el...
Na figyelj 2 pipás az h a nők dolgoznak, pénzük van azt jelenti hogy nem kell nekik udvarolni sem szerinted?
Oké, nem kell, de akkor mi dolga egymással a két nemnek?
Én eltartom magam, elmegyek moziba, vacsorázni egyedül vagy a barátnőimmel, akkor már vibrátort is vehetek magamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!