Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan férfi aki tud udvarolni?
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy nem azzal kezdi az ismerkedést hogy mit főztem, jöhet e hozzám enni.
Mégis mi van az agyukban az ilyen embereknek?
Csak azért mert ha én be akarnék vágódni valakinél, akkor nem én akarnék nála enni, azt amit ő elém rak, hanem én hívnám meg egy étterembe.
okt. 27. 20:29
1/24 anonim válasza:
Aha, gondolom ez utóbbi tetszene, a mellé költött "a férfinek kell fizetnie is" szabállyal megspékelve. Egy ingyen vacsora, csak úgy, nem olyan rossz az, a mai árak mellett.
Ha nem a lóvé érdekelne, beérnéd egy kávéval, vagy ilyesmivel, ELSŐ randin. Később már lehet kajálni, de aki elsőre... Ismeretlenül? Miért?
4/24 anonim válasza:
Én meg magam főznék annak a nőnek, akivel ismerkedek. Persze, csak ha értelmes, és beszélgetni is lehet vele.
5/24 anonim válasza:
Létezik, és örülnék ha udvarolhatnék valakinek. De egy 40 éves, őszülő és kopaszodó férfi akinek van gyereke is már a kutyának sem kell.
6/24 anonim válasza:
Lézezik. Én is ilyen vagyok. Veled van a baj, ha olyanokat fogsz ki, akik prolik.
7/24 anonim válasza:
Létezik egy csomó persze, csak a nők agyában a védelmi csip azonnal ignorálja őket, sose jutnak az ilyenek lányhoz, örökre egyedül maradnak.
9/24 anonim válasza:
Én mindig magamhoz hívtam át a csajokat. 😅
Vacsora letudva, sokkal kevesebb pénzből és még marad is nekem.
Ha meg minden jól alakul, még szex is lesz mellé. 😎
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!