Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyit kell költeni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit kell költeni egy barátnőre havonta?

Figyelt kérdés
Bizonyos szakaszaiban a kapcsolatnak hogyan változik ez ? Van egy limit amit muszaj költeni még a legkevésbé anyagias lányra is?Ti hogyan döntitek ezt el magatokban, hol húzzátok/húznátok meg a határt? Mi az ami még belefér mi az ami már sok?
okt. 27. 10:00
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
Xd nincs semmi limit. Számolj úgy, hogy általában az emberek hétvégente szeretnek elmenni valamerre. Ez lehet egyik héten csak egy forraltborozós séta, ha már jön a tél, másik héten mondjuk állatkertezés, következő héten városnézés vidéken, stb. Néha állhatod mindkettőtök költségeit, de nem kell mindig. Meg mondjuk nem is feltétlen minden héten kell menni. Lehet csak otthon maradtok, rendeltek kaját és filmeztek, vagy főztök közösen. Költsége mindennek van, de nem a barátnőre költesz jó esetben, hanem közös élményekre. Ha ilyesmikre nincs igényed, akkor járj inkább prostihoz.
okt. 27. 10:08
 2/9 anonim ***** válasza:
39%
34.543 Forintot
okt. 27. 11:06
 3/9 anonim ***** válasza:
66%
Ahogy az első is leírta, nem lehet fix összeget mondani. Ameddig külön laktok, addig néha egy-egy apróság, figyelmesség hétköznapokon. Hétvégente mi gyakran mentünk ide-oda, olyankor valmi kaja, üzemanyag, ilyesmi. De a barátnőm is úgyan úgy költött rám, az utat az állta akinek az autójával mentünk. Összeköltözés után közös kassza volt, úgyhogy ott már nem releváns ez a kérdés
okt. 27. 11:07
 4/9 anonim ***** válasza:
82%
Havi tízezertől a milliós tételekig számolhatsz attól függgően,hogy egy borsodi szegregátumból vagy egy budai villából szereztél magadnak bulát.
okt. 27. 11:09
 5/9 anonim ***** válasza:
35%
Nem vagyok anyagias. Ram nem "kell" költeni. Fizetem a programok rameső reszet, ugymint: mozi,vacsik, nyaralás, wellneshetvégek, stb. Azzal van a gondom, amikor a pasi nem tudja a lépést tartani velem
okt. 27. 11:31
 6/9 anonim ***** válasza:
90%

En pasik miatt speciel soha nem verem magam költségekbe programokat szabadidőt ők állnak vagy egyszeruen nem megyünk max a haverokhoz rokonokhoz meg ilyenek.

Aztán egyutt élésnèl màr elvàrom hogy lakberbe rezsibe kajába beleadjon nem fogom én etetni meg ilyenek.

És ha ezek megvannak akkor nem húz le. Tehát nem élek rosszabbul mint egyedül.

Ha ezen felül költ rám akkor már pluszban vagyok és jön az is hogy ketten könnyebb az élet lehet tervezni is vele meg stb.

okt. 27. 12:43
 7/9 anonim ***** válasza:
77%

Hát nem tudom, a férjem sosem jött üres kézzel, ha nem volt pénze akkor csak séta volt, de mindig igyekezett udvarolni.

Most is ilyen.

Udvarol. Ha elmegy vásárolni megkérdezi mit hozzon, vagy magától hoz valamit.

Ugyanúgy én is, tudom hogy mit szeret, hozok neki.

Neki van egy olyan tulajdonsága ami sok férfiből kihalt már.

Nem panaszkodik hogy kevés a pénz, hanem olyankor éjfélig dolgozik otthon is.

Mérnök.

Sokan csak panaszkodnak, de nem értik hogy azzal nem jutnak előrébb.

okt. 28. 00:16
 8/9 anonim ***** válasza:
nagyon kínos ez a kérdés. Inkább szeresd, a pénz nem számít.
okt. 28. 17:44
 9/9 anonim ***** válasza:

8

Így csak a tinik gondolkodnak!

okt. 29. 06:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!