Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi számít nektek apróbb testi hibának, amivel még elfogadjátok a másikat?
Figyelt kérdés
okt. 26. 19:28
11/15 anonim válasza:
Még ezt is szavazzátok le tetováltak váháhá 🤣 Tudom hogy az esélyeim a magas százalékra a nullával egyenlőek, mivel a magyarok minimum fele olyan egyedi ma már hogy tetkói vannak.
12/15 anonim válasza:
11
Nekem nincs tetkóm, a páromnak sincs, a családomban sincs senkinek, sőt a családtagjaim párjainak és gyerekeinek sincs. Mi több, a közeli barátaimnak sincs. :D De attól még ez a "fúj tetoválás"-ozos nyavalygást hihetetlenül idejét múltnak gondolom. Szóval azt ne hidd, hogy csak a tetováltak pontozzák le ezeket a hisztiket.
A kérdésre válaszolva, igazából bármely testi hiba elfogadhatatlan, ami miatt nem tudok vonzódni a pasihoz, akivel ismerkedem. Bármi lehet.
Volt, hogy a kusza fogsora nem tetszett az illetőnek, más emberen (a páromon) viszont még tetszik is, hogy nem teljesen amerikai egyenmosolya van.
13/15 anonim válasza:
És miért muszáj neked állandóan az áramlattal úsznod? Igen, népszerű a véleményed, egyre több bőr fog áldozatul esni a festéknek, de szerintem soha nem lesz olyan szép mint anélkül lenne. Bátrabbnak érzem magam ezzel a véleményemmel, mint te, aki lefekszel a közvéleménynek, s nem is veszed észre hogy egy divatot védelmezel, amit marhára nem kell védelmezni mert épp hogy védelmezi saját magát, mivel divat.
14/15 anonim válasza:
Amúgy már nem a 20. század közepén élünk. Egy minőségi smink nem károsabb, mint a város levegője.
15/15 anonim válasza:
A sminket le lehet mosni. Nekem inkább a szalonokkal van bajom akik közösségi hálóba terjesztik, meg annyi hogy nekem a tetoválás olyan mint egy testi hiba, el lehet fogadni, de hiba. De ettől még szimpatikusak is vannak köztük is, ez csak egy döntés ami életre szól, az is lehet néhányan megbánták, csak sajnálom, hogy néhol nem látszanak a tetkótól. Meg az is lehet hogy mivel nekik van, már muszáj védelmezni, mert különben be kellene látni hogy az a döntés nem volt feltétlenül jó, ezt meg nem igazán szeretik az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!