Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heti egy találkozás elég egy friss kapcsolatban?
Sziasztok
Alakulóban van egy kapcsolatom, de a hölgy csak heti egy alkalommal, hétközben este ér rá találkozni (akkor kb 4-5 óra hosszára), mert hétközben sokáig dolgozik, hétvégére pedig előre betervez magának programokat.
Írni sajnos nagyon keveset írunk egymásnak és így nekem soknak tűnik ez az egy hét "várakozás". Természetesen nem kérném tőle, hogy 3 találkozás után mindent dobjon félre értem.
Szerintetek ez az elején rendben van így és a későbbiekben ennek természetes módon változnia kellene?
Ti hogyan vészelnétek át mindig a hetes várakozást?
Előre is nagyon szépen köszönöm a valaszokat!
25F
Tartsd meg talonba.
Ismerkedj addig mással is, aztán amikor ezzel a csajjal talizol akkor meg jó lesz szexre. Aztán közben keresel normálist. Nők is ezt csinálják, nem kell őket félteni. Hidd el tapasztalatból mondom.
Nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat!
Nagyjából egy óra távolságra lakunk egymástól,szerintem ez nem távolság, ő albérletben lakik egy barátnőjével
Amikor találkozunk, akkor nagyon jól tudunk beszélgetni és megértjük egymást
Hétvégén nagyon szeretnék időt tölteni vele, hiszen az mindkettőnknek könnyebb, mint munka után fáradtan
Kapcsolódóan, nemrég ért véget egy 5 évig tartó kapcsolatom, ami szintén így indult és igazából én tettem egyoldalúan rengeteg energiát és ez a helyzet most nagyon hasonlít erre (én értem, hogy a férfi udvaroljon, de szerintem mindkét félnek akarni kell a kapcsolatot)
Adj neki 2 hetet. Ha utána nem úgy szervezi a hétvegéit hogy te legyél a program akkor off
Én 8-17, randipartnerem 11-21 dolgozik. Mégis megoldjuk a heti kettőt. Vagy felkelunk korábban vagy lefekszunk kesobb, de megoldjuk hogy egyutt legyunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!