Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon megtetszett nekem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon megtetszett nekem egy lány, fel is vettem, de húzódozónak vélem, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Iwiwen írtam neki üzit és ő azt írta szivesen ismerkedne velem! Fel is vettem MSN-re még csak egyszer sikerült beszélnem vele de úgy tudom meg úgy látom hogy ő az ilyen tanulni vágyó lányok közé tartozik, szinte majdnem mindig csak én írtam neki ő csak várt és csak a beszélgetés végére kapcsolódott be rendesen. Egy ilyen lány szívét hogy lehet meghódítani? Érdemes már ilyen korán valahova elhívni? Lehet értelmetlen a kérdésem és akkor elnézést kérek.. F/16
2009. jan. 7. 21:45
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyenféle lány vagyok, 15 éves. Ha találkoztatok már előben azelőtt, hogy felvetted msn-re, akkor nyugodtan elhívhatod...de sztem először még ne vacsorára hívd, vagy ilyesmi, csak például sétálni, vagy ilyesmi.:) Ha viszont még soha nem találkoztatok, akkor várj még vele... beszélgess vele minnél többet, de ne legyél rámászós. Remélem tudtam segíteni.:D
2009. jan. 7. 22:14
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
az a legjobb ha spontán összefutsz vele valahol de úgy h nemondmeg neki h te ottleszel:) mittomén ha pl 1 sulibajártok akkor szünetben beszélgess vele vagy valami:)
2009. jan. 7. 22:45
 3/5 anonim válasza:
100%

Ha élőbe még nemtalálkoztatok akk probáld meg azt hogy légy merész kérdez rá bátran bármire:D

pl:mért irsz vissza ilyen lassan?tán tanulsz vagy a többi pasival levelezgetsz?ha msn re felvetük egymást akk érdeklödjünk is egymásiránt nincs igazam?;)

Na valami ilyesmire gondoltam remélem valamit segített

By:HUGOBOSS

2009. jan. 8. 01:59
 4/5 A kérdező kommentje:
HUGOBOSS pont így kérdeztem tőle hogy miért nem ír vissza és felsorolta hogy miből tanul:D Köszi mindenkinek! De még nem taliztam vele hétfőn beszéltem vele elsőnek azt is msn-en:S kösszi
2009. jan. 8. 15:35
 5/5 anonim válasza:

Ha valami tanács kell írj email-en ;)

By:HUGOBOSS

2009. jan. 8. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!