Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért csinálja ezt?
Van egy fiú "barátom", nem tudom milyen szinten van a kapcsolatunk. Barátainkkal egy ráérős napon szórakozunk (lányok-fiúk) az volt a fő cél, hogy le kell lökni egymást az ágyról (szivacsokra). Elég durva játék volt, fiúk és közte ez a fiú is játszott, elég vadan, lányokat is elég "durván lelökött. Én is elkezdtem szórakozni de hozzám szinte alig "mert" hozzámérni, inkább felhúzott és amikor én löktem le őt inkább leesett és azt mondta hogy lányokat nem bánt. (Pedig a jelenlévő többi lányt jól ledobálta, de rólam tudja, hogy előző kapcsolatom azért ért véget mert a barátom bántalmazott) A másik, hogy amikor poénból elkezdtem piszkálni pl. ráugrok v megbököm meg ilyesmik, ő nagyon finoman adja vissza vagy sehogy de más lányokkal pedig sokkal durvábban viselkedik.
Ez miért van?
L/16
talán ez azért van merta többi lánynak még nem volt iemi problémája mint neked.. de az is lehet h teccel neki!! bár bekell h valljam nemtudom ez mien játék ? :D!!
sztem ne tartsd furának hanem élvezd azt h ö óv !! ez nem fura ez jo dolog(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!