Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesten vannak bújtatott randi helyszínek?
Figyelt kérdés
Van egy lány, akit elhívtam, viszont azt mondta valami bújtatott helyre szeretne menni.
Budapesten tudtok olyan helyet, ami jó így első találkozásra, bújtatott, de mégis megfelelő? Gondolom a bújtatott azt jelenti hogy kevés az ember. Gondoltam valami parkra, pl margitsziget. Csak ugye már úgy jó idő sincs, nem szeretném ha megfázna bármelyikünk is. Esetleg valami kávézó stb?
okt. 19. 00:29
2/4 anonim válasza:
Margit-sziget pont hogy fullon van emberekkel állandóan, évszaktól függetlenül. Menjetek inkább a Hajógyárira, az nyugis.
4/4 A kérdező kommentje:
3as bújtatott helyre, ahol kevés az ember. Lehessen beszélgetni. Meg ugye Szerdát céloznám meg. De akkor ugye unnep is van, nem tudom akkor mi van nyitva, mi nincs.
okt. 19. 09:38
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!