Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok/nők nektek hanyadig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők nektek hanyadig randin engeditek megcsókoljon a partneretek? És milyen csókal érdemes inditani az első csókot azzal akivel randizunk?

Figyelt kérdés

1.első csóknál elején nyelves csók azt nem szabad?

2.melyik legjobb csók technika?

3.milyen volt első csók szamotokra?

4.sima szájra csók elején elfogadhato?

5.akivel randizunk ,első csók velle ,nyelves csók olyan mint ha ajtóstul rugnánk be ,házba ?

6.első randin arca puszi az ember függö ,azt se szabad eröltetni?

okt. 16. 12:49
 1/5 A kérdező kommentje:

Randizok egy filipino lányal kedves aranyos ,jó személységű.

De valásos konzervativ ,nem szeret tömegben lenni ,csókolozni föleg akkor engedi ha kettesben vagyunk .

Első randi találkoztunk beszélketünk ,nevetés ,jó beszéd téma is volt.

Első randin nem akkartam ,akkartam csókolozni velle de nem csókoloztam velle ,úgy vagyok velle ,megvárom belle menjen.

Sima arcra puszit akkartam adni udvariaságbol ,de azt mondta nem ,hiába mondtam nem akkarom meg csókolni elején.

De végén magádol adot puszit arcomra az fél siker.

okt. 16. 12:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Beszéld meg vele.
okt. 16. 13:32
 3/5 anonim ***** válasza:

Inkább hagyd ezt a tök felesleges agyalgást.

Majd kiderül, azt érezni kell és jön spontán a dolog.

A szexben is majd előre megírt forgatókönyv alapján " dolgozol?

Baromság, hidd el.

okt. 16. 16:11
 4/5 A kérdező kommentje:

Rég volt komoly kapcsolatom és nem zavar filipino csaj tök rendes ,személysége is bejön.

Nem szeretném elszurni.

Szexben mint fociban megtervezem menedet mi jön ,mikkor basszoljak ,rugjak golt ,hasonlok vicceltem szexet nem tervezem magádol jön.

okt. 16. 17:24
 5/5 anonim ***** válasza:

"A szexben is majd előre megírt forgatókönyv alapján " dolgozol?"

Hát nem ártana megbeszélni, hogy kinek mi oké.

okt. 16. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!