Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi rajongást vártok el egy kezdődő kapcsolatban a férfitől?
En szeretek mindennap kommunikalni, eleg esemenydus az eletem, szeretem megosztani a torteneseket.
Rajongast nem varok el, annyit csak, hogy egyenloek legyunk a kapcsolatban. A rajongas ezt kizarja.
Szemelyes érdekel csak. Online kapcsolattartás nem.
Ha szemelyesen velem jmvan allandoan jelen van az életemben akkor az ugy jo. Amugy nem.
Parom van amikor reggelente azzal ébreszt higy már nalam van lent vár a kocsiban vagy fel is jön.
Vagy pl végzek a mekoval es már ott is van.
Vagy napkozben behoz kaját.
Vagy amikor balheban voltam azonnal eljott a munkahelyerol is.
Ilyenek.
Vagy pl athiv a munkahelyére is(vendeglatos es gyakran csak ulnek isznak a főnökkel kollegákkal meg zene van stb. Siman be is lehet menni hozzá velük lenni.
Vagy pl jön a mi rendezvenyunkre meg visz az övére.
Melo utan is mindig nalam van.
Ha beteg is jön es inkabb nálam vergodik.
Amikor szomoru vagyok is megjelenik.
Ilyenek
Nálam a fojtogató szint az a folyamatos írogatás a semmiről, volt olyan aki tényleg félóránként rámírt munkában, hogy mizu…hát mi lenne. Vagy mikor napjában 5x felhív és már tényleg a semmiről lehet csak beszélgetni :D De amúgy meg szeretem azt érezni, hogy a másik odavan értem. Legalább heti 3 tartalmas találkozó, 2-3 óránál tovább ne hagyjon válasz nélkül cseten, naponta-kétnaponta hívjon fel stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!