Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit lehetne csinálni második...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehetne csinálni második randin?

Figyelt kérdés
Az első randin étteremben voltunk, ami az ő ötlete volt és nekem rendben volt. Viszont most a második randi ötletet felajánlottam én csak egy bökkenő van, hogy nem tudom mi legyen a második randi. Esetleg valakinek van valami ötlete? Vagy ti mit csináltatok a második randin?
okt. 11. 01:02
 1/4 anonim ***** válasza:
75%

Balaton parti séta és cukrászda, ha az evés vonalon maradunk.

Volt színházas és mozis második randim is.

Volt Bence-hevyi kilátós második randim is.

Volt szabadulószobás randim is.

A te kreativitásodra van bízva. De ha már a második randi megszervezése is gondot okoz, akkor nemigazán passzoltok össze.

okt. 11. 05:07
 2/4 anonim ***** válasza:
37%

A második randi az első randi folytatása. Az esemény arra irányul, hogy még mélyebben megismerjék egymást a felek. A cél a kapcsolat olyan mértékű elmélyítése, hogy a harmadik randin már megtörténhessen az aktus, ami miatt az egész dolog zajlik. Így, a második randi nem csak az első randi folytatása, hanem a harmadik előkészítése is egyben. Emiatt olyan programot érdemes választani, ami biztosítja ezt az átmenetet, lehetőséget ad a közeledésre, de nem túl direkt módon. Ideális lehet pl egy séta az állatkertben, erdőben, vagy vannak fizetős városi séták. Kiállítás, mozi, színház. Cukrászda, teázó. Minden attól is függ milyen a felek érdeklődési köre. Ha pl szeretnek biciklizni, el lehet menni egy kerékpártúrára is, ami biztos nem jó ötlet ha amúgy sosem bicikliznek.

Stb.

Olyan esemény lenne ideális, ami vidámsággal, sok nevetéssel telik, mert ezáltal is mélyül a felek között az érzelmi kapcsolat, ami szintén közelebb hozza a várt aktus megvalósítását. Tehát egy közös viccfelolvasás is működhet. Ha elég bolond vagy.

okt. 11. 06:13
 3/4 anonim ***** válasza:
37%
Dugni
okt. 11. 07:40
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az első pár randi mindenképp olyan program legyen, ahol tudtok sokat beszélgetni. Mozi, színház nem annyira jó ötlet még ilyenkor, mert csak ültök csendben egymás mellett. Szerintem jobb túrázni menni, minigolfozni, szabadulószobázni, beülni egy kávézóba/teaházba, vízipipázni, ha szeretitek, elmenni egy kiállításra stb.
okt. 11. 07:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!