Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki látta a Love Actually-t, az szerintetek mennyire életszerű benne?
Figyelt kérdés
Hogy amikor a szürke kisegér csajnak teljesül az álma, és épp megdugná àlmai pasija, felizgulva otthagyja, mert hívja a testvére, aki fogyi?okt. 6. 12:58
1/7 anonim válasza:
Nem életszerű, de hát valami kell a sztoriba... ez csak egy film...
2/7 anonim válasza:
:D világéletemben azt gondoltam hogy ennek a filmnek a legnagyobb hazugsága az hogy felvennénk a telefont ha épp Rodrigo Santoro alatt/felett vagyunk 🤭
3/7 anonim válasza:
Szerintem a való életben kevés az ennyire altruista ember.
4/7 anonim válasza:
Egyrészt Laura Linney szép, másrészt ruha nélkül Rodrigo Santoro elég kis nyeszlett. Semmi izom.
5/7 anonim válasza:
Nem életszerű, de biztosan van ilyen is. Ez meg is magyarázza, miért van egyedül.
6/7 anonim válasza:
Megmondom őszintén, én nőként, akármennyire tetszik az adott férfi, ha olyan barátom vagy családtagom hívni, aki tényleg fontos nekem (tehát nem az a típus, akivel azért tartom a kapcsolatot, mert "illik", elmennék. Ha olyan a férfi, akkor megérti.
7/7 anonim válasza:
De szex közben felveszed a telefont? Én biztos nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!