Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem igazságtalan az hogy van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem igazságtalan az hogy van olyan fiú akinek 25 évesen nem volt még barátnője, más fiúnak meg már 15 évesen is volt?

Figyelt kérdés
Vannak fiúk akik már tiniként évek óta tartó kapcsolatban vannak, vagy tiniként már több csajuk is volt. Más fiú meg szintén szeretne barátnőt évek óta de nem sikerül és már 25-30 év körüli. Nem igazságtalan ez?
okt. 5. 08:57
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
45%
Vannak dolgok amiket nem irányíthatunk, 18 éves fiú vagyok és sosem volt barátnőm, a trendet sosem követtem ha bejött valami divat nem ültem fel arra a divat hullámra, ez a kisebb probléma, ápolni ápolom magamat, elméletileg kicsit dundibb lennék(67kg) de nem is látszik rajtam, tömegem alapján nem lennék olyan dundi sőt vékony lennék, de a majom a vízbe most fog ugrani:csupán 165cm "magas" vagyok és ezen nem tudok változtani, és ez adta az okot arra hogy nem lett és nem is lesz soha valakim. Mert még a nálam 6 centivel kisebb csajoknak is a 180+ kell.
okt. 5. 11:16
 12/23 anonim ***** válasza:
0%
Hacsak nem annak a srácnak bárki megfelel, akkor nem, hiszen a 15 éves srác talált magának olyat aki tetszik és összejöttek, a 25 még nem, de ezt nem jelenti azt, hogy nem is fog soha.
okt. 5. 12:05
 13/23 anonim ***** válasza:
61%

„Egyszerűen csak nincs logikai kapcsolat az események között, emiatt az összevetés értelmezhetetlen.”

Ugyan a random sorsolás igazságosan hangzik társkeresésnél, de valamiért azt gyanítom, hogy a szakítások és válások számát igen erősen növelné.

okt. 5. 12:19
 14/23 anonim ***** válasza:
28%
Ha az igazságtalan világot meg a csajokat hibáztatod negatív kisugárzással, hájasan, magadnak is hazudva, persze hogy a vonzó, jókedvű, divatos embereket választják helyetted. Ez így igazságos: mindenki előtt nyitva a kapu, hogy letegye a cukros szarságait, elmenjen dolgozni hogy vegyen rendes ruhákat és elmenjen depresszióval pszichiáterhez. Más se magától gyógyul meg és nem a semmiből szaladnak fel az izmok és a divatos ruhák a testére, de te azt akarod hogy a radikális lustaságodra gerjedjenek a csajok.
okt. 5. 13:36
 15/23 anonim ***** válasza:
32%

Jó hogy azt ki nem találod már, hogy szépnek/helyesnek lenni is döntés kérdése :D

Nem b@szdmeg, vonzónak lenni nem döntés kérdése, mert akkor mindenki az lenne.

okt. 5. 15:35
 16/23 anonim ***** válasza:
54%
Csak magadat álltatod ezzel az ostobasággal. Mindenkinek ott van a döntés, mégis mennyien választják edzés helyett a süteményt, a cigarettát és a tévét.
okt. 5. 15:48
 17/23 anonim ***** válasza:
50%
Ha kifogásokat keresel, hogy miért nem fogsz rendesen edzeni, se kozmetikumokra, sem elegáns ruhákra költeni, akkor magadat mégundorítóbbá téve tényleg nem lesz barátnőd könnyen. Ez így igazságos. Hisz miért a leglustább, beteges kövér videójátékfüggők jöjjenek be a csajoknak, ha vannak normálisak, meg külsejükkel átlagnál sokkal többet törődő igényes pasik is is.
okt. 5. 16:23
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak az edzésen múlik, az arc is fontos (döntő) tényező!

Te álltatod magad ezzel a hazugsággal, hogy a kondiba járás a csajozás szent grálja.

Valmennyit dob ez ember külsején, de koránt sem annyit mint azt te hiszed!

15 évesek még amúgy sem nagyon járnak, tehát nem emiatt jönnek be lányoknak.

okt. 5. 17:41
 19/23 anonim ***** válasza:
36%

Ez ilyen tipikus lusta, számítógépfüggő incel szöveg, hogy mivel az arccsont a döntő és én nem vagyok jóképű, semmi értelme a külsőmet fejleszteni mint mások. Ez jó ürügy, hogy miért bölcs dolog szépítkezés helyett installálni az ezredik idióta videójátékomat és a nőket kritizálni.

Más pedig ugyanolyan fejjel a nagyobb szorgalma miatt sokkal vonzóbb lenne, mert kenegeti mindenfélével haját, bőrét, igazgatja a szőrzetét, megy szoliba, barberhez, kozmetikushoz, orrot műt, fogat fehérít, stb. Aki szorgalmas, mindig talál módot maga vonzóbbá tételére.

Teljesen igazságos, hogy más a csajoknál a sikere annak, aki a taszító igénytelenséget, mint aki a vonzó igényességet választja.

okt. 5. 18:07
 20/23 anonim ***** válasza:
36%
Nem tudom hol élsz te, sportegyesületeknél van utánpótlás 15 évesekkel és fiatalabbakkal. Más már általános iskolásként focizik a sportpályán, vagy súlyzózik otthon, nemhogy 15 évesen. Persze, ha a focipálya miatt nem csak barnább és energikusabb vagy, hanem még tízszer annyi barátod is van mint a számítógépfüggőnek, akkor amiatt mégjobban bejösz a lányoknak akár 15 éves vagy, akár 35.
okt. 5. 18:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!