Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol lehet Budapesten ismerkedn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet Budapesten ismerkedni offline?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

25 éves vagyok, és egy hónap múlva költözöm a fővárosba vidékről. A tinderen és társain elég kevés pozitív tapasztalatot sikerült gyűjtenem, illetve ki is ábrándultam teljesen ezekből az online lehetőségekből. Amit szeretek csinálni, offline azok nagyjából a következők: koncertre járni (magyar alter, dubstep, goa, reggie) kiállításokra járni különösen fotókiállításra, - ezeket a tevékenységeket akár egyedül is űzöm - emellett szeretek színházba járni, és kocsmákba sörözőkbe ha van hozzá társaságom. Eddig lekötötte az időm az egyetem majd a munka, most érzem azt hogy egyenesbe kerülök anyagilag is meg minden más téren, de elég tanácstalan vagyok merre induljak el, illetve Budapesten sem sok tapasztalatom van (még).

Köszi!

25L

okt. 4. 19:24
 1/7 anonim ***** válasza:
56%

Kiállításon és színházban egy pasi sem fog hozzád odamenni ismerkedni.

Koncerten és kocsmában/sörözőben ESETLEG.

De inkább szórakozóhelyre menj, ott jobban oda mernek menni a pasik a nekik tetsző csajokhoz.

okt. 4. 19:28
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha csinos vagy nem lesz nehéz. Ha valaki leszólít (nem kéregetés hanem isnerkedés miatt) légy kedves és ha tetszik fogadd el a randira hívást.
okt. 4. 19:30
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet! :) Többnyire sajnos az ilyen random dj-s szórakozóhelyek nem kötnek le, elmentem már párszor hasonlóra de egyáltalán nem élveztem az ott töltött időt, vagy csak szar buliba mentem. :D
okt. 4. 19:31
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én szívesen beülnék Veled egy sörözőbe, egy fotó kiállítás megtekintése után. :)
okt. 4. 19:50
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Barhol,ahol csak akarod.
okt. 4. 20:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Meg fognak szólítani de leginkább indiaiak meg arabok, meg ki tudja miylen migránsok.
okt. 4. 21:52
 7/7 anonim ***** válasza:
0%

Komolytalan a kérdező.

Élőben se akarna ez ismizni.

okt. 4. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!