Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan vegyem fel vele a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem fel vele a kapcsolatot ilyen helyzetben? Mit mondjak?

Figyelt kérdés

Volt egy munkatársam, akivel kb sosem beszélgettem, észre se vettem. És múltkor volt a búcsúbulija, és elég durván új oldalát ismertem meg, rég nem éreztem ilyen jól magam sehol sem, mint a társaságában. Mint a villámcsapás, úgy hatolt belém ez az érzés. Így persze akkor nem is realizáltam, csak már másnap. És azóta se múlik az érdeklődésem iránta.

Viszont ugye már nem találkozunk többet, és nincs semmi elérhetőségem hozzá, konkrétan nincs közünk egymáshoz.

Mi a jó megoldás így?

Gondoltam is pár lehetőségre:

-közösségi média (nagyon nem az én terepem)

-elkérem a telszámát, és felhívom

-más?

És hogyan kéne tényleg? Fogalmam sincs mit mondjak, nem is ismerem, de nagyon kíváncsivá tett, és még soha nem éreztem ezt, hogy valaki iránt ekkora érdeklődés van bennem.

okt. 4. 00:56
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem ismered, minek szol ez a hatalmas erdeklodes?

Ha nem ismered, mi honnan tudjuk, hogy mirol kellene beszelgetned veled ?

Sosem ertettem, hogy emberek hogy nem tudnak beszelgetest kezdemenyezni masokkal. Akarmirol elkezdhetsz beszelgetni olyannal, akivel kolcsonos a szimpatia, meg a fikuszok levelerol is akar.

okt. 4. 06:14
 2/9 A kérdező kommentje:

Tudok én beszélni bármiről, de nem akarom elrontani.

És nem tudom, hogy én szimpatikus vagyok-e neki... hiszen nem igazán beszéltünk soha.

Nem tudom kinek hogyan működik ez, nálam soha nem volt egyértelmű az, hogy ha nekem valaki szimpatikus, az viszont így van. Sőt, általában nem.

okt. 4. 06:40
 3/9 A kérdező kommentje:

Jajj, ez kimaradt:

Ha nem ismered, minek szol ez a hatalmas erdeklodes?

-a személyisége, kisugárzása. Ahogyan beszél a dolgokról, a világról, a mindenről.

okt. 4. 06:42
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

De a szemelyiseget nem ismered. Marad a kulso es a kisugarzas.

Erdeklodj, hogy hol sikerult allast szereznie, milyen ott a legkor, stb stb., a tobbi csak adja majd magat. Nem kell tulaggodni.

okt. 4. 07:04
 5/9 anonim ***** válasza:
Ábeleszkóbelesz
okt. 4. 07:46
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

" És nem tudom, hogy én szimpatikus vagyok-e neki "

Ezért kell beszélgetni vele és akkor megtudod.

De ha már az feladja a leckét hogy hogyan fogj hozzá, akkor ne erőlködj mert fenn tartani egy érdeklődést, kapcsolatot sokall nehezebb.

okt. 4. 08:17
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Írj neki szerintem.

Hogy tök jól érezted magad a társaságában és szívesen találkoznál még vele. Hajrá! :)

okt. 4. 09:08
 8/9 anonim ***** válasza:

azért jó lenne tudni mennyi idő telt el, mert tud ez kínos is lenni.

Az én elméletem szerint meg ha jól elvoltatok (de elvileg nem is beszéltetek, szóval nem) és a férfi nem keres, akkor nem érdekled.. csak neked tetszett ő, de majdnem 100% hogy neki te nem

okt. 4. 11:36
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha te vagy a férfi, akkor keresd meg minél hamarabb szerintem és hívd el valahová.

Ha nő vagy, akkor is. És lehet ilyen finomabban is jelezni, hogy jól érezted magad vele. Aztán meglátod, hogy mit lép.

okt. 4. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!