Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ázsiai lányokkal hol lehet ismerkedni Budapesten?
Már régóta vonzónak találom az ázsiai nőket, nagyon megismerkednék egyel, egzotikusnak találom őket. :) Azonban az én környezeteben (pl: egyetemen) sajnos nincsen egy se.
Tudtok írni olyan helyeket ahol lehet ismerkedni ázsiai lányokkal?
Mindenhol ott vannak, nincsen gyűjtőhelyük.
Jobb, hogyha tudod, hogy a legtöbb ázsiai nő nem nagyon fog veled ismerkedni, mert számukra nagyon taszító az, ahogy "egzotikusnak" tartják őket. Mintha nem is a jellemük érdekelne téged, hanem mint fétist szeretnéd megélni, hogy ázsiai nővel lehetsz. Éppen ezért maradnak meg az ázsiai férfiaknál, illetve azért is, mert ott jóval kisebb az esélye a kulturális különbségek megjelenésének. Felteszem te egyikük nyelvén se tudsz, például.
Kínáli piászon szokszol leni szép ásziai nöböl szok-szok, leginkáb kínáliák, de ván fietnámi, tájfáni ész észak-koleai menekült isz. Cák te beszélni nyelvükön, különben nem állni veled szóba, mert nem élteni madalt jól. De még ángolt sze igaszán.
Ész te felkészül állá, hogy kínáiembelek nem szeletik a cáládbán ász idegent, nehész lesz iszmelkedni neked velük. Ha te őt megcálni, ákkol egész cálád álni lájtád bosszú.
Konkrétumok nélkül "Ázsiai" feleségem van, és "ázsiai" cégnél dolgozom, illetve beszélek ezen az "ázsiai" nyelven.
Csak bólogatni tudok az 1-es válaszra.
A legtöbben hiperérzékenyek erre az yellow fewer dologra. Akik otthon születtek, és tanulni, dolgozni jöttek ide, még nyitottabbak a magyarok felé, de akik itthon születtek, sok-sok kisebb-nagyobb negatív élmény miatt egyenesen menekülnek a magyar srácoktól, mert megtanulták, hogy azok 90%-ban mi miatt is hajtanak rájuk. -rövid személyes vélemény ehhez, én éltem kinn, és tényleg n a g y o n népszerű voltam a lányok között, de hidd el, kiábrándító és szomorú egy idő után, ha csak egy darab hús vagy, és nem a saját egyéni érdemeid miatt érdeklődnek irántad. A nők pedig, akik azért alapból hiúbbak és bizonytalanabbak, sokkal érzékenyebbek erre.
Kulturális különbségek is előjönnek, amit gyakran hallottam, mint ok, hogy 2x éves korukra inkább teljesen abbahagyták a randizása magyar srácokkal. Pl általánosságban Kelet-Ázsiában sokkal jobban elvárják, hogy a férfi tenyerükön hordozza a lányokat, erre a legtöbb magyar férfi nem hajlandó, mert nem ezt szokta meg, egy magyar lány sokkal függetlenebb.
Most hogy jól kiosztottalak (ne vedd teljesen magadra, nem volt azért annyira creepy amit írtál)
Szerintem pörgesd a végtelenségig a tindert badoot (nem tudom mi most a menő én 7 éve kapcsolatban vagyok), több olyan WMAF párt ismerek, akik így ismerték meg egymást. Járj el nemzetközi klubokba, bármi olyan eseményre, ami arra szolgál hogy külföldiek szocializálódjanak.
Viszont ismétlem magam, csak emiatt hajtani rájuk nagyon necc, de szerencsére a többség megérzi ha fura vagy, mert van összehasonlítási alapja.
Az ázsiai egy nagyon tág fogalom. Japán vagy Koreai nagy eséllyel szóba sem fog állni veled. A kínaiak elég zárkózottak és a családjuk nehezen fogad el egy idegen nemzetiségű férfit, de azért eléggé sokukat érdekli a fehér férfiak egzotikussága (az ő szemszögükből). Szex simán összejöhet kínai lánnyal, házasság már kevésbé valószínű. A vietnámi lányok viszont nagyon vadak, sokkal kalandvágyóbbak mint az előbb említettek. Simán benne van a pakliban, hogy ő próbálkozik be nálad és nem fordítva. Sokkal nyitottabbak, és a családjuk is sokkal elfogadóbb.
A kérdésedre válaszolva; ázsiai boltokban tudsz velük leginkább találkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!