Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy beszélgetést elkezdeni vagy elindítani egy ismerkedést?
Végre fel mertem regisztrálni egy oldalra, mert élőben semmi esélyem.
Írtam sablon szöveget lányoknak és nem is egy lány írt vissza, hogy beszélgetnének vaggy ismerkednének.
De most mit írjak?
Kankérdezgetem, akkor az olyan mint egy interjú és csak faggatom.
Csak magamról meg nem akarok írni, mert az olyan mintha önimádó lennék.
Ti hogy kezdtétek? Írjátok valami tanácsot légyszí, mert nem megy ez nekem.
Beszélgetni bármiről lehet... Munka, hobbik, utazás, érdeklődési kör, családi témák, álmok, célok az életben, háziállatok, zene, film, sorozat, bármi.
Úgy is el lehet kezdeni, hogy mondjuk megkérdezed "milyen napja volt? :)".
Ezek jó alkalmak gyakorolni nagyon!
Csak sokáig ne húzd el szerintem, hogy élőben is találkozzatok. (körülbelül 1 hét/5 hosszabb levél után azért illik elhívni vhová, ha jól megy a beszélgetés)
1. Na jó de miről? Az első mondatom lenne ehhez a lányhoz. Ezért vagyok elakadva.
2. Köszi a tanácsokat. Amúgy én tényleg félénk vagyok. Tuti nem merném egy hét után elhívni.
3. Nem akarok sablonos lenni, de így, hogy nem ismerem lehet, hogy tényleg nem lesz ciki.
4. Akivel még soha nem beszéltem? Ez érdekes.
Élőben azért nincs esélyem, mert nem merek megszólítás lányokat.
Volt már barátnőm és több olyan lány is volt aki járni akart velem.
Baráti társaságban, ismerős ismerősével azért tudok ismerkedni, csak már jó idelye semmi.
Huh látom ez tényleg nem lesz egyszerű történet... a barátaiddal, ismerősökkel miről szoktál beszélgetni??? Na pont ugyanolyan kommunikáció az ismerkedés is, csak egy idő múlva elkezded terelni a témát bizonyos irányba ;)
Amúgy bro' szerezz először némi kommunikációs rutint, mert ahogy látom abban még kellene fejlődnöd.
"ideje" - pontos j-vel írják :)
Akkor vedd úgy, hogy a csaj ott ül egy ismerős társaságban. Miről dumálnál vele? Na pont ilyen lazán vedd a netes ismerkedésnél is. Nem kell rágörcsölni, csak spontán, lazán ami jön.
6
Pedig muszáj lesz bátornak lenni, na nőt akarsz magadnak. Normális lányok azért kb 1 hét, 1,5 hét levelezés után találkozni is szeretnének. Senkinek sem jó illúziókat kergetni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!