Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40es szingli nők vajon keresnek neten tartós szexkapcsolatot? Vagy ez az ismerkedési forma túl merész nekik?
40 vagyok.Ha dugni akarnék,szólnék valakinek.Nálam sajnos az a baj,hogy a legtöbb pasi mindig többet akart szexnél.
Semmi merészség nincs benne.Ugyanúgy megy,mint 20 éve.Akkor is dugtak az emberek.
11
Az erősen csökkenő libidó, a korai klimax és az éveket ellenni szex nélkül felvetésre ment leginkább a kétkedő válasz.
De nem kell aggódnod az erkölcseikért, felőlem mind a tiéd lehet.
Értelmes ember tudja, hogy az internetes ismerkedés mi is és mekkora marketing.
A kommunikáció áll nonverbális kommunikációból 55%, verbális 7% és vokális kommunikációból, ami 38%.
Neten csak a 7% van jelen.
Rengeteg olyan dolog nincs meg első látásra, ami szimpatikussá tesz valakit.
Nincsen jelen az a "játék" hogy szavak nélkül szinte látod, hogy kinél van esélyed.
Személyesen egyből ki lehet szűrni és már önmagában is nagyobb eséllyel indul az ismerkedés.
Neten minden kéretlen isten állatja kopogtat olyan ajtókon, ahol soha nem lesz esélye.
Ez folyamatos kudarcokhoz vezeti a pszichét. S bizony a legtöbb neten ismerkedő egyed alapon sérült, problémás ember.
Az emberek pedig társas lények, legtöbben minimum vágynak egy párra.
Belekerülnek az interneten könnyebb ismerkedni illúzióba és halmozzák a kudarcokat, ezzel mélyebbre taszítva önmagukat.
S ezeket az embereket lehet a legjobban manipulálni - marketingből jeles, ám embertelen egy dolog a párkeresők.
Ideje felébredni és a világban élni.
Jómagam pl egy magyarba látogató holland férfiba szerettem bele anno s azóta is telíti szívemet.
Erősen félremagyaráztátok, amit írtam. Tény, hogy 40 felett csökken a libidó, aki ezt tagadja, az hazudik. Viszont a 11-es is szépen leírta. Lehet, hogy 16 évesen a diszkóban fetrengenek a lányok és szívesen összefekszenek bármi vadidegennel, 40 felett azért már nem hajtja a nőt a szexuális vágy ennyire.
Nem üldögélek klubbokban egyébként, férjnél vagyok, és van rendszeres szexuális életem. Viszont sok elvált nőt ismerek, akik megfogalmazták, hogy nincs már se idejük, se kedvük ismerkedni, mivel legtöbb férfi azt hiszi, hogy egy 40 feletti elvált nő már másra sem való.
Ha meg már a netes ismerkedés. Én így férjes asszonyként is ismerek pár olyan férfit, akinek ha szólnék, azonnal ugrana. Nincs szükségem perverz idegenekkel ismerkedni a neten.
"Nem üldögélek klubbokban egyébként, férjnél vagyok, és van rendszeres szexuális életem."
vö.
"Persze, ha van párom, akkor azért szexelünk is. De nem keresek random vadidegenekkel szexkapcsolatot. [..] Simán elvagyok évekig is szex nélkül."
Félremagyaráztuk?
Döntsd már el, hogy most szingli vagy, vagy férjes asszony, frigid, vagy rendszeres szexuális életet élő, mert elég folyékony az identitásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!