Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Online társkeresőn levelezek egy lánnyal és tegnap lefixáltuk az időpontot hogy ma találkozunk, aztán tegnap este félóra múlva megint ír egy új üzenetet hogy "ne haragudjak, nem működik, tegyük át hétfőre". Ti mit gondolnátok?
Figyelt kérdés
Tehát félórán belül két üzenet. Mi derülhet ki félórán belül ami miatt nem működik és át szeretné tenni hétfőre?szept. 20. 07:00
11/24 anonim válasza:
Vagy megijedt, vagy szórakozik veled.
12/24 A kérdező kommentje:
Megijedt? Mondom hogy azt írta rosszul lett. Csak azt nem értem ezt miért nem írta le. Nyilván megértem hogy valaki ha nem érzi jól magát nem szeretne találkozni.
szept. 20. 11:23
13/24 anonim válasza:
Ennél lehetnél egy kicsit tökösebb.
Te tudod, mit szeretnél, lesz egy randid, előlelgezd meg a maximális bizalmat. Ha tévedés volt, és pofára esel, majd felállsz, és leporold magad.
Ez az agyalás az elején csak megöli a bulit.
14/24 anonim válasza:
Majd hétfőn mond más időpontot...Mert még mindig beteg ..Természetesen nem muszály hogy így legyen.Sok sikert,és türelmet.
15/24 A kérdező kommentje:
14-es ha még mindig beteg, azt miért ne lehetne elfogadni hogy csúszik a találkozó ? T
e betegen elmennél találkozni valakivel ? Én biztosan nem.
szept. 20. 11:38
16/24 anonim válasza:
Mert pár nap beszélgetés után egy idegennel nem akarja az ember rákötni az orrára az egészségügyi állapotát mert semmi köze hozzá? De gondolom addig vegzaltad hogy mondja el miért módosította hogy kinyogte. De ezek után nem lennék meglepődve ha hétfőre eltűnne.
17/24 A kérdező kommentje:
16os nem vegzáltam
szept. 20. 13:11
18/24 anonim válasza:
Fél óra alatt lebetegedni nem semmi.Már előtte tudta hogy találkoztok,vagy nem?Azért legalább annyit megírhatott volna lehet ugrik a tali mert nem érzi jóll magát.
19/24 A kérdező kommentje:
A pontosság kedvéért: írt egy levelet mire felnéztem az oldalra már jött egy második. Az elsőben írta hogy oké ekkor és ekkor, aztán 25-30 percre írta hogy mégsem jön össze és hogy legyen inkább hétfő és hogy ne haragudjak.
Én sem tudom hova tenni de elhiszem hogy rosszul lett és nem rágta át elsőre. Fura de nem tudom most higgyem azt hogy kamu volt? Azóta megírta hogy nincs jól.
szept. 20. 14:24
20/24 anonim válasza:
Én a helyedben felhívnám videón és megbizonyosodnák róla.Csináltak a csajok belőlem is p*csát,ne aggódj.Most már nem is irogatok velük mert rájöttem hogy az időpazarlás.Ha mindenki húzni halogatni fogja a találkát hónapokig még sem lesz belőle semmi annak semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!