Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok, nálatok egy jó pasinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, nálatok egy jó pasinak sokkal kevesebbet kell költenie rátok mint egy rondább pasinak?

Figyelt kérdés

Ha jó pasival jártok vagy randiztok aki tetszik, akkor ti költetek rá többször, egy rondább pasitól pedig ti várjátok el hogy költsön rátok, és hogy bizonyítson nektek? Vagyis a ronda pasinak sokkal több energiát kell fektetnie hogy járjatok vele, és megkapja ugyanazta törődést?

Ezt egy könyvben olvastam amit egy nő írt, hogy nálatok nőknél ez így megy.

szept. 14. 08:40
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
83%
Ronda pasival nem randizok, kezdjük ott.
szept. 14. 08:41
 2/23 anonim ***** válasza:
54%
Ronda csávó eleve örökké magányos lesz és sosem lesz senkije :D
szept. 14. 08:55
 3/23 anonim ***** válasza:
86%

Először is: ha valakivel randizok, akkor akárhogy is néz ki "objektíven", nekem tetszik, így ugyanúgy állok hozzá, ha a közvélemény szerint abszolút tökéletes fürdőruhamodell-kategória, meg akkor is, ha mások szerint egy barlangba kéne elbújnia élete végéig. Ha nem tetszik nekem, akkor nem randizok vele.

Másodszor: az, hogy én hogy érzem magam a kapcsolatban, totál független a másik fél kinézetétől. A bánásmód, amit elvárok, amiben én kényelmesen érzem magam, ugyanaz mindenkivel szemben. Nem igénylek egy alacsonyabb vagy pocakosabb pasitól több nyaralást, meg több virágot vagy vacsorameghívást, mint mástól. Magyarul nem, ugyanannyit kell költenie rám mindenkinek.

szept. 14. 09:01
 4/23 anonim ***** válasza:
85%

Nem fugg ossze.

Volz már rondacsávom is aki le akart venni azt hitte en vagyok a 2.mamahotele ingyen eszik lakik nalam(nem is egy ilyen van), de olyan is aki tobbet költött rám mint aki luxusházat épit es 100millákkal van tele, de egy fagyira is sajnalta a penzt es még ő akart gyereket🤣

szept. 14. 09:03
 5/23 anonim ***** válasza:
80%

Nincs osszefugges a ketto kozott.

Tokmindegy milyen a pasi tartom magam az elveimhez

Elso randin o fizet, a tobbin felesben. Ha van kedve vehet pluszban valamit ajandekba. De nem kotelezo. Draga dolgot meg plane nem. Ahogy ha van kedvem akkor es is veszek valami aprosagot.

szept. 14. 09:06
 6/23 anonim ***** válasza:
92%

Nem, nincsen így. Eleve a helyesség nagyon furcsa fogalom, semelyik barátnőmmel nem ugyanaz tetszik nekünk. (Sőt, titokban mind elborzadunk azokon akik a másiknak tetszenek.) Igen vannak akiknek a kis feminin fiúk, van aki a szőrös apatestű fickókat szereti, van barátnőm aki a bölcsészfiúkat, van aki a kisportoltakat. Van barátnőm, akinek az etnikumok tetszenek, vagy specifikus vonások, illetve esetenként előállunk egy egy típussal (én most egy skandináv vikinget szeretnék, vagy egy cuki csendes IT-s fiút, vagy esetleg a lebarnult, kétkezi munkás kertészek jönnek be). Nyilván az alapvető dolog, hogy legyen ápolt, ne szakadt vagy büdös, hiszen az minden esteben taszító, de a ronda is nehezen meghatározható. De szerintem senki sem rondával randizik, hanem azzal aki tetszik neki (és igen, ez a másiknak néha nagyon ronda és nem érti, hogy miért, de ez van).

Kettő, nincsen rondasági felár, ez is incel bullshit. Esetleg prostituáltaknál, de hát az egy szolgáltatás eleve, tehát hozzátartozik a díjszabás.

szept. 14. 09:06
 7/23 anonim ***** válasza:
86%
Ronda pasival nem állok szóba.
szept. 14. 09:14
 8/23 anonim ***** válasza:
33%

6.

De van egy dolog, amiben közös az álláspont. A kövér az mindig ronda. Nem létezik olyan nő, aki a kövérekhez vonzódna.

szept. 14. 09:20
 9/23 anonim ***** válasza:
34%
Ennyi kamugépet egy helyen...
szept. 14. 09:22
 10/23 anonim ***** válasza:
32%
A ronda pasi forduljon fel, ne akarjon randizgatni velünk.
szept. 14. 09:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!