Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebből lehet második randi?
Lényeg: találkoztunk kavezoban 3 órát, nem nézte a telefonját, én férfiként mondtam hogy mennem kell, mivel el kellett érnem az utolsó metrót, szóval nem sürgette a randi végét, mélyebb témákat is érintettünk, elköszönéskor szorosan megöleltük egymást stb. Szóval minden jól sült el első randihoz képest.
Írtam neki mikor hazaértem: Nagyon élveztem a veled töltött időt. Remélem te is és sikerült később vacsorázni valamit.
Majd ő válaszul:
Remélem, már a szobádban vagy😝
Vacsoráztam, és én is élveztem a veled való beszélgetést.
Ez pozitív visszajelzésnek tűnik?
A válasz alapos elemzése alapján a következőket tudom feltételezni.
A:
Jól érezte magát, viccesen megjegyezte, hogy reméli, hazajutottál és nem egy másik nőnél kötöttél ki vagy nem egy árokban landoltál cipő nélkül. Valamint a vacsit is sikeresen betolta.
B:
Az A válasz kiegészítve annyiban, hogy sikerült neki vacsiznia egyedül, ha már te nem hívtad meg három óra alatt semmi kajára.
C:
Írhatnék valami kegyetlent, de igazából nincs okom rá, mert jó hangulatban vagyok, így marad az A vagy B. Legközelebb ne felejts el kaját venni neki! ( Igen, kávézóban is lehet kapni )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!