Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti milyen típusú férfiakkal járnátok leginkább?
Az anyagi helyzete nem olyan fontos. Ez alatt azt értem, hogy legyen tisztességes munkája, ne legyen munka kerülök drogterítő vagy strici, esetleg jogász.
Viszont fizikailag tetszenie kell, ha a belső tulajdonságok megfelelnek, akkor jó lesz.
#3: mit jelent az, hogy nektek?
Nekem 600 ezres keresetem van, és egyedül élek, nem szülővel. Nem sok, de legalább a budapesti átlag felett van. Ha ez a "nektek" a tanulatlan, minimálbéres, mamahotelben lakó melósoknak szólt, akkor nem nekem.
5# A szavazás alapján átlag csóró incel kérdésnek tűnik. 600 ezer bőven jó fizetés, csak itt megy a sírás mindig, hogy miért nem akar valaki minimálbéressel járni, aki hónapról hónapra él és semmi nem fér bele neki, csak az otthon döglés és akinek ez nem kell az biztos minimum valami monacoi herceg szintet vár el.
600 ezer sem gazdag, csak normális összes, lehet vele mit kezdeni, pláne, ha a másik fél is hasonlóan keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!