Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erdemes meg foglalkoznom vele, vagy engedjem el?
Nem igazan vagyok az online randizas hive, de multheten volt egy elkepesztoen jo beszelgetesem az egyik appon. Nagyon hasonlo erdeklodesi kor, vilaglatas, etc. Vegul napokig beszelgettunk, telefonalgattunk.. vacsorameghivas is tortent a reszerol. Majd hetfo reggel irt, hogy uzleti utra megy es egy 15 oras repulout var ra este, de ir, amint tud.
Nyilvanvaloan nem irt. :)
Tegnap kuldtem neki egy nagyon diszkret, visszafogott uzenetet, de semmi valasz.
Egyfelol megertem, hogy nagyon elfoglalt, raadasul ellentetes idozonaban vagyunk. Az is biztos, hogy valoban elutazott, nem kamu a sztori. Viszont azt is erzem, hogy ez ennyi volt es csak egy nagyon tipikus ghostingolas. Mit gondoltok? En 20+/N vagyok, o 30+/F.
Sajnos ezek a társkeresős beszélgetések önmagukban semmit sem jelentenek. Nekem is volt több ilyen helyzet, mégse alakult ki semmi. Sokaknak tényleg ez egy laza időtöltés, meg azt írják, amit hallani szeretnél...
Ha hétfő óta nem jelentkezik, az sajnos erősen azt mutathatja, hogy lelépett. Engedd el. De átérzem, hogy rossz érzés...
Nálam a legdurvább az volt, amikor covid alatt ismerkedtem és pont akkor jött az otthonmaradási tilalom. Más városban éltünk. 1,5 hónapig beszélgettünk, volt videóhívás is. Majd mikor végre utazni lehetett, akkor benyögte, h már mással alakul neki. Hihetetlen szarul esett.
Nemrég pedig valaki találkozó előtt (amire ő hívott meg lelkesen) törölt le a beszélgetést az alkalmazásról, szó nélkül.
Szerintem két opció lehetséges.
Annyira lazàra veszi,hogy neki belefér az is, hogy amíg tàvol van, nem kommunikáltok.Annàl nagyobb öröm lesz,mikor hazatérve levesz a polcról.
Màsik lehetőség, hogy valóban így tűnt el,talonban voltàl,éli tovább az életét -nélküled.
Rossz hír, hogy nyilván egyik esetben sem érdekled komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!