Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elhívtam a kiszemeltemet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhívtam a kiszemeltemet randira, ő a barátnőivel lesz aznap, és meghívott engem is, mennem kéne?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Röviden: pár napja elhívtam a kiszemeltemet randizni (messengeren írtam rá, mert régen találkoztunk személyesen), ő azt mondta, hogy a barátnőivel lesz aznap, amikor mennénk.

Én viszont kettesben szeretnék vele lenni (hiszen mégis egy randi).

Szerintetek menjek el vele ígyis, hogy ott lesznek a barátai, vagy ne?

szept. 6. 19:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
15%

Menj!

Ha bukod a csajt legalább lesz kivel vigasztalódni, még válogathatsz is!

szept. 6. 19:49
 2/13 anonim ***** válasza:
80%

Ez nekem úgy tűnik hogy le rázott.

Nem akart nyíltan nemet mondani így azt mondta hogy aznap már van programja

Vagy konkrétan leírta hogy "gyere te is"?

Azért első randira ez elég necces. Hogy ott ülnek a barátnők is.

szept. 6. 19:56
 3/13 anonim ***** válasza:
92%

Ne menj. Vagy kettesben nem tudtok lenni, mert a barátnők zavarnak, vagy te leszel az utánfutó akit kizárnak a csajos dolgokból vagy olyan belsős infókból és poénokból, amit nem értesz és nem is tudsz hozzászólni.

Ha találkozni, és randizni akarna veled, találna rá alkalmat. Ha a barátnők előtt vagy után sem tud időt szakítani rád, nem érdekled annyira sem, hogy megtiszteljen a figyelmével.

szept. 6. 19:58
 4/13 anonim ***** válasza:
80%
Uhhh az szar.Konkrétan bevágott havernak.Ha komolyan érdekelné akkor szakítana időt
szept. 6. 20:35
 5/13 A kérdező kommentje:
2: Csak annyit írt, hogy ha gondolom, akkor jöjjek én is.
szept. 6. 20:39
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem akar randizni veled a csaj

Úgy volt vele hogy annyi eszed csak van hogy ismeretlenül nem pofátlankodsz oda egy baráti talira

Ha el is mész úgysem veled foglalkozna. Vagy veled is, ami ugye mit számít ha te komolyan szeretnél ismerkedni.

szept. 6. 21:06
 7/13 anonim ***** válasza:
51%

Tesó, olvass már a sorok között

Nem akar veled randizni

szept. 6. 21:22
 8/13 anonim ***** válasza:
75%
Friendzone positive.
szept. 6. 21:27
 9/13 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül venném ezt elutasításnak, viszont - hacsak tényleg nem lenne kedvem így "haverilag" találkozni - megmondanám, hogy bocsi, de én nem a barátnőddel akarok találkozni, hanem veled. Méghozzá kettesben, mert veled akarok beszélgetni, téged akarlak megismerni, és nem a barátnődet.
szept. 7. 04:56
 10/13 anonim ***** válasza:
Kerdezd meg, hogy mikor erne ra csak veled talalkozni.
szept. 7. 07:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!