Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagaljak egy honap utan kapott rovid valaszra?
Helló mindenkinek!
Nemrégiben megismerkedtem egy lánnyal a vonaton, és egy órát beszélgettünk. Nagyon tetszett nekem, és úgy éreztem, hogy ő is kedvel engem. A vonatozás végén elhívtam kávézni, és ő azt mondta, hogy csak ritkán jár a városomban, de magától megadta a telefonszámát.
Az utazason nagyon szuperul elbeszelgettunk,látszott rajta,hogy jol erzi magat és a vegefele meg is oleltuk egymast 😊
Ma Körülbelül egy hónap elteltével kaptam tőle egy rövid választ, ami csak egy 🙏 volt.
Szeretném tudni, hogyan reagáljak most.
Mit tanácsoltok? Hogyan reagáljak, hogy ne legyek túl nyomulós, de mégis megmutassam az érdeklődésemet? Válaszaitokat előre is köszönöm!
Hát ez szerintem felejtős, ha érdekelnéd, akkor válaszolt volna időben. vagy ha nem látta az üzenetet, akkor meg bocsánatot kért volna 1 hónap várakoztatás után.
Ha mégis ki akarod deríteni, hogy mi a helyzet, akkor szerintem hívd fel inkább. 3 perc beszélgetés és meg tudhatod a választ. csak elhívod valahova, ha kifogásokat keres és nem megoldásokat, akkor buktad.
De akár írhatsz is neki és akkor kiderül pár hónap múlva, hogy kuka.
Anno volt egy ilyen velem. tavasszal megtetszett egy lány és folyton együtt tanultunk egy tárgyra az egyetemen. Korona volt, szóval online. Mindig válaszolt az üzeneteimre még aznap, volt hogy ő írt rám stb. Mindig meg tudtuk beszélni, hogy mikor érünk rá közösen tanulni és pontosan ott volt a gép előtt stb. egy féléven át sok időt töltöttünk együtt online. Aztán levizsgáztunk, jött a nyár és elhívtam, hogy élőben is megihatnánk valamit. 1-2 hét volt amíg válaszolt, aztán megint pár hét, aztán szeptember végén írt utoljára, hogy hát most neki annyira nem jó, de majd ír, ha akad ideje. :D persze. nyilván.
Hidd el, ha bejössz neki, vagy érdeke fűződik hozzá, akkor keresne.
Szerintem annyi a helyzet, hogy akkor vagy kapcsolatban volt vagy más érdekelte, esetleg még egyedüllétre volt szüksége. Most az illető kikerult a képből és gondolta ilyen kis akármivel újra felhívja a figyelmed.
Tehát az hogy egy hónap utan eszebe jutsz az lehet nagyon jó jel is, de nagyon rossz is,ha felejtésre használna.
Én visszaírnék valami olyasmit, hogy...Helyzet?:D
Vagy nem is tudom, de nem hagynám szó nélkül, kideríteném mi van, már csak kivancsisagbol is:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!