Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek el van b. aszav az életem?
Figyelt kérdés
2 éve nem volt b.nőm. 2 csajjal szexeltem a 2 b.nőm 1-2 hetesek voltak
És nem éreztem még sose h szeretnek.
CSajokkal el vagyok, de a végén csak sz.opatnak, átvágnak
17 éves fiú vagyok nemsoká 18 és sokmindenről lemaradtam szerintem.
2010. nov. 2. 17:09
1/22 anonim válasza:
semmiről se maradtál le..időben vagy még ;)
3/22 anonim válasza:
Nem kell pasifaló k.rvákkal összejönni, ennyi a titka. Ne a kuplerájba csajozz...
4/22 A kérdező kommentje:
akor hol? mond már meg
2010. nov. 2. 17:14
5/22 anonim válasza:
Ha minden kötél szakad, akkor neten.
6/22 anonim válasza:
....de semmiképp sem írásban....
7/22 anonim válasza:
Neked még jó. Velem 25 évesen hasonló a helyzet, 2 rövid kapcsolatom volt, egyikükkel szexeltem, és engem se szeretett egy lány se. Az összes többi lány, akinél próbálkoztam, v leszart, v átvágott. Ha nem vagy olyan ronda, mint én, akkor ez még változhat :)
8/22 anonim válasza:
nem para! egy par ev,es minden ok.
9/22 A kérdező kommentje:
kösz
és még is mikor ?
:'(
2010. nov. 2. 17:39
10/22 anonim válasza:
Fiúk...baszátok önbizalmatok 0 ne csügedjetek ha így áltok hozzá nem lehet változtatni és lehet h nem mindenki számára vagy álompasi de ezzel ne törődjetek...jah és a csajok is megérzik h ha egy pasi tiszta erőből csajt akar...éld az életet vidáman minden akkor jön amikor nem számitotok rá...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!