Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mennyire vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire vagyok offolos helyzetben? Megismerkedtem tinderen egy sráccal, hetekig éjjel-nappal beszélgettünk de tényleg nem túlzok. Aztán kb. 1 hete, ilyen egy szavas válaszokat kapok tőle, úgy érzem nem igazán keresi már a társaságomat.

Figyelt kérdés
Pedig tudom, hogy nagyon nagyon oda volt értem! 2x is átjött és napokat töltöttünk el együtt és nagyon nagyon jól éreztük magunkat. Filmeztünk vásároltunk főztünk.. Már nekem kellemetlen, hogy az elmúlt időszakban csak én “teszek”/“tennék ezért. De rajta hajlandóságot sem látok már sajnos. És ez egyik napról a másikra.. Hagynom kéne Őt, ugye? Nő vagyok és nem szeretném megalázni magam a szemében, hogy én érdeklődök csak felé.

#szerelem #Ennyivolt?
aug. 23. 23:05
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Pontosan ahogy irtad kedves 9-es🫶
aug. 24. 14:19
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
Akkor kevés voltál vagy keveset adtál 😁
aug. 24. 14:58
 13/13 A kérdező kommentje:
Oooh köszönöm, hogy emlékeztetsz arra, hogy itt voltál közben velünk és tartottad a gyertyát..🫶
aug. 25. 01:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!