Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mennyire vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire vagyok offolos helyzetben? Megismerkedtem tinderen egy sráccal, hetekig éjjel-nappal beszélgettünk de tényleg nem túlzok. Aztán kb. 1 hete, ilyen egy szavas válaszokat kapok tőle, úgy érzem nem igazán keresi már a társaságomat.

Figyelt kérdés
Pedig tudom, hogy nagyon nagyon oda volt értem! 2x is átjött és napokat töltöttünk el együtt és nagyon nagyon jól éreztük magunkat. Filmeztünk vásároltunk főztünk.. Már nekem kellemetlen, hogy az elmúlt időszakban csak én “teszek”/“tennék ezért. De rajta hajlandóságot sem látok már sajnos. És ez egyik napról a másikra.. Hagynom kéne Őt, ugye? Nő vagyok és nem szeretném megalázni magam a szemében, hogy én érdeklődök csak felé.

#szerelem #Ennyivolt?
aug. 23. 23:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Lett helyetted egy újabb virtuális csaja.
aug. 23. 23:09
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Hagyjad

Nem volt igazán komolyan benne , nem volt elköteleződve irántad. Akkor nem fordulna ennyire át.

Lehet túl komoly lett neki és megijedt.

Éretlennek tűnik. Nem a te szinted.

aug. 24. 00:04
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
szerintem kérdezz rá nyíltan, ne találgass! Ha mégsem akar semmit, akkor mondja meg és tovább tudsz lépni, ha pedig valami oka van rá, pl nem aludt 2 napja, meghalt a kutyája mittudomén, akkor pedig tudni fogod, mi a baja
aug. 24. 00:39
 4/13 anonim ***** válasza:
72%
Itt azért nem kell kérdezgetni szerintem, a tettei, a közönye, az ignorálása Magáért beszél
aug. 24. 00:47
 5/13 anonim ***** válasza:
11%
Hàt ha nem adtál neki muffot...😄
aug. 24. 00:53
 6/13 Kecskeméti Viktória válasza:
62%

Szia!

A helyzet ismerős!Én is igy jártam hogy együtt voltunk kb 1 hónapot utána alig beszéltünnk szinte csak én irogattam. Igy tudatban le esett hogy minek is? Nincs értelme lehet talált jobbat nálam így ezért én is kerestem magamnak és miután látta utána már észhez kapott. Hogy kit is veszített el. Ezen te ne bánkodj. Lépj túl rajta. Jó tanács ha nem szeretnél később ki borulni.

aug. 24. 05:44
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat, és igazatok van.. Őt bizony lapátra kell tenni.. Az ilyen meg sem érdemel.. Csak úgy bele bolondultam.. 🤦🏽‍♀️ Idióta vagyok komolyan..
aug. 24. 10:58
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
Az 5-ösnek is igaza van?
aug. 24. 11:01
 9/13 anonim ***** válasza:
Ha az 5#nek igaza van, akkor a kerdezonek is...nem adott neki muffot.. hát ne haragudj de aki ilyen szinteken mozog, annál kb bármelyik nő jobbat érdemel
aug. 24. 11:23
 10/13 A kérdező kommentje:
Lefeküdtünk..😏🫠
aug. 24. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!