Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Öregen 30+évesen,hogy zajlik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Öregen 30+évesen,hogy zajlik a randizás?

Figyelt kérdés
Hova viszik el a nőt?Mik a programok?Hogy történik az egész randi idős korban?

aug. 20. 10:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
73%
Öregen...Gyakorikérdések baromság
aug. 20. 10:33
 2/15 anonim válasza:
elsőre azért tisztázzuk, hogy a 30+ még nem számít öreg kornak. A legszebb kor egyébként, így visszagondolva. Ha komoly kapcsolat a cél akkor a programnak is komolynak kell lennie. Minden ember más, de nem szórakozó hely az szinte biztos. Egy színház pl jó választás, mert ki is derül milyen az ízlése. Szeretnek kiköltözni is ami egy színház esetében szintén megvan és Te is meglátod, hogyan ad magára. Egy étterem is lehet jó választás. Ha kedveli az állatokat akkor szóba jöhet állatkert is. A strandot nem javaslom, mert riasztó lehet, hogy egyből a testét kell mutogatni. Mindenképp érdemes kideríteni mi az érdeklődési köre. Akkor nem lehet mellé lőni.
aug. 20. 10:36
 3/15 anonim ***** válasza:
78%

Mi strandon voltunk első randin.

Te meg menj a fenébe ha a 30 évesek neked öregek.

aug. 20. 10:36
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Oreg 🤣
aug. 20. 10:45
 5/15 anonim ***** válasza:
93%
a kérdezőnek még nemvolt nője,ezért nem tudja,bár erre esélye se lessz,szóval kár kérdezni
aug. 20. 11:25
 6/15 anonim ***** válasza:
93%
vagy,lehet talált egy 60 éves öreg nőt,azt arra gondolt öreg címszó alatt
aug. 20. 11:25
 7/15 anonim ***** válasza:
32%

Barátom 48, előtte 22 éves volt a max., akivel ismerkedtem.

Ami nekem először furcsa/szokatlan volt:

-nem ment hetekig az írogatás, megszerezte a számomat és felhívott, hogy találkozni szeretne velem, mikor érnék rá?

-princess treatment, nem az volt, hogy találkozzunk X helyen, hanem értem jött, kinyitotta nekem a kocsiajtót (ezt a mai napig imádom:D). Úriember az első perctől, aki a tenyerén hordoz.

Előtte volt, hogy a randi után 2 nappal rám írt egy srác, hogy a sütim, kávém árát átutalnám-e neki, mert nem kapott még a héten fizetést... :D

-céltudatos és határozott volt, nem éreztem bizonytalannak már az elején sem a kettőnk közötti dolgot, sosem voltak bennem kétségek, nem játszmázott, nem hülyített

aug. 20. 14:04
 8/15 anonim ***** válasza:
0%
7,ja,határozott,még a muja,depresziós lányoknak is határozott férfi kell
aug. 20. 14:27
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
Ne itt éld ki magad, incelke.
aug. 20. 15:10
 10/15 anonim ***** válasza:
89%
9.te beteg vagy
aug. 20. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!