Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet arra terelni a témát?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy van egy srác a társkeresőn akivel már több hete beszélgetekb. Sajnos nem tudom hogyan lehetne arra terelni a témát hogy rákérdezzen arra hogy találkozzunk mert már nincs ötletem. Én kerek perec nem kérdezném meg tőle mert én vagyok a lány és nem nekem kéne csak arra terelném a témát. Csak sajnos nem tudom hogyan lehetne.aug. 17. 17:57
1/4 anonim válasza:
Ha nem hív randira magától akkor nem akar veled randizni. Döntsd el, hogy neked elég a chat, vagy se. Ha nem akkor búcsúzz el tőle.
2/4 anonim válasza:
A srác vagy nem érzi, vagy MÉG nem érzi azt, hogy találkoznotok kellene.
Tetszik vagy sem, a randit neked kell egyértelműen felvetned, mert te vagy kíváncsi arra, hogy ő benne lenne-e. Az meg bolond kifogás, hogy csak azért nem mered, mert te vagy a lány.
3/4 anonim válasza:
Azt hogy nem te vagy a lány és nem neked kéne, felejtsd is el. Inkább azon filózz, hogy akarsz-e találkozni, vagy csak beszélgetni akarsz. Úgy csináld, ahogy neked jó. Inkább kérdezz rá nyíltan, minthogy elveszítsd az érdeklődésed. Ha nem találkoztok, addig gyakran a beszélgetésnek sincsen értelme, mert a személyes találkozó nekem nagyon gyakran teljesen megváltoztatott mindent. Volt hogy 2 nap döcögős beszélgetés után úgy jöttem el első randiról, hogy a föld fölött lebegtem, és volt hogy 3 hét jóízű beszélgetés után életem legrosszabb randija és éjszakája után kellett tiltanom a mindenféle platformon írogató/hívogató alakot. Ezek a legszélsőségesebb esetek voltak, nyilván volt hogy a randi is olyan volt, mint online, de azért készülj fel erre.
4/4 anonim válasza:
Eddig minden nő azért sírt, hogy egyenrangúság legyen, meg hogy nem a kőkorszakban akar élni. Most itt a vágyott modernitás, tessék kezdeményezni. Egyébként meg ha te akarsz többet a másiktól, akkor neked kell kiterítened a lapjaidat, nem játszmázni kell, hogy majd a másik gondolatolvasó lesz. Egyszerűen kérdezd meg tőle, hogy lenne-e kedve találkozni veled, ebbe még senki sem halt bele. Annak nincs értelme, hogy hetekig-hónapokig írogassatok egymásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!