Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csaj miért dobja ki a szemétbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csaj miért dobja ki a szemétbe a randin kapott virágot?

Figyelt kérdés

Szerintetek?

Szerintem irtó bunkóság.

aug. 16. 00:03
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Előtted dobta ki?
aug. 16. 00:07
 2/15 anonim ***** válasza:
80%
Mert biztos megy a kövi randira.
aug. 16. 00:30
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha a férfi előtt dobja ki akkor csak simán bunkó, ha meg otthon dobja ki, akkor gondolom nem szereti a virágokat + nem szentimentális típus/még csak ismerkednek a férfival, de nem szeretett bele.
aug. 16. 01:50
 4/15 anonim ***** válasza:
78%
Mert hazáig úgyis mumifikálódik ilyen melegben.
aug. 16. 01:50
 5/15 anonim ***** válasza:
8%
Mert egy tahó gyökér, ami nőben eléggé jellemző.
aug. 16. 05:24
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Miért, hova dobja? Ilyen melegben, gondolom, fonnyadt kóró lett belőle a randi végére. Igaz, nem az orrod előtt kellett volna kidobni.
aug. 16. 06:21
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Mert randira csak akkor viszunk viragot ha azonnal vizbe lehet tenni. Egyebkent 2-4 ora alatt galyta megy a vagott virag ebben a melegben.
aug. 16. 06:33
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Mert csak szerinted volt randi, a csaj szerint nem.
aug. 16. 08:15
 9/15 anonim ***** válasza:
Hát azért a pasi orra előtt nem dobnám ki akármennyire is unszimpatikus volt, mert ez tényleg bunkóság, de viszont falra tudnék mászni ettől a virágosditól, biztos én is kikészülnék tőle. 23N
aug. 17. 02:58
 10/15 A kérdező kommentje:

Én csak szemtanúja voltam az eseményeknek.

Srác jött kocsival, megáll a ház előtt, kiszáll, várja a nőt.

Nő jön, srác előhúzza a virágot maga mögül takarásból és átadja. Nő meglepődik, zavarában mond valamit, majd beülnek a kocsiba és elmennek.

Nő jön haza, majd összetörve a virágot, kidobja a szemétbe.

Az én véleményem:

Üzenem a pasiknak: nem, nem adunk át virágot az utcán olyannak, akit nem, vagy alig ismerünk tehát ilyen elsőrandis eseményen.

Ha mégis, akkor ezt meg lehet tenni a kocsiban. Szerintem nem tartozik az egész utcára hogy itt most éppen első randi zajlik.

Nőknek; nem dobunk ki virágot, mert alapvetően egy szép, udvarias gesztus a férfitól. Le is lehet szárítani és szép dísze a lakásnak.

Egyébként kedves pasik, sokkal de sokkal jobban örülünk ha sokadik randin hoztok virágot. Az személyesebb mint elsőn játszani a műlovagot.

aug. 17. 06:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!