Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne nála sanszom?
Van egy volt kolleganőm, akivel jó munkakapcsolat volt köztünk és el is tudtunk beszélgetni egymással amikor még együtt dolgoztunk, nagyon normális csajnak tartom és úgy gondolom, hogy amellett, hogy igazán barátnőnek való még igazán csinos is és nekem nagyon tetszik. Egyébként olyan kis csendes, "szürke" lelkis típus és az a helyzet, hogy nekem nagyon bejön.
2 hónapja szakított vele a barátja és amikor frissen szakítottak akkor írtam rá nem sokkal ismerkedési célzattal (2héttel, nem tudtam hogy mikor szakítottak) de egyelőre nem volt még nyitott ismerkedésre mivel friss volt az élmény.
Szerintetek nem estem ki a rostán már így, hogy egyszer írtam neki? Nekem tényleg nagyon tetszik és emberileg annyira okésnak tartom, nem hiszek a házasságban, de ez olyan furán és talán érdekesen hangzik, de ha egyszer lenne feleségem akkor ilyen gondolkodású nőt szeretnék és mindemellett olyan értékek mentén éli a napjait amik nekem fontosak.
Mit kellene tennem?
Ez nagyon kedves gondolkodásra vall részedről.
Ha én lennék az ő helyében, értékelném az ismételt megkeresést. Mert eszedbe jutottam, és ezek szerint gondolsz rám, talán nem csak szexre gondolsz.
Maradj ilyen kedves, ne legyél tolakodó! Ha egyformán gondolkoztok, jó lesz nektek együtt :)
Így lesz, köszi! 😁
Remélem összejön, de ha mégsem akkor is valóban kétely nem lesz bennem, de nagyon fogom sajnálni, legalábbis ha valóban olyan, mint amilyennek megismertem 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!