Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen férfiakkal csak a pofára esés van?
Az a helyzet, hogy nagyon jók a matcheim, férfiak kb top 1%-a, magas, kigyúrt, jóképű pasik. Volt már több randim is, de valahogy egyiket sem éreztem az igazinak, sokan arra mentek, hogy megfektessenek, de már az első randin, ami iszonyú pofátlan.
Ebben a kategóriában van normális, aki komoly kapcsolatot keres? Vagy kb az összes csak fuckboykodik?
Szerintem igen.
Nekem is ez a tapasztalatom, pedig 30 fölött keresek.
Nézd, kérdező, én elég alaposan megválogattam, kivel megyek el egyáltalán randizni. Kivártam egy olyan pasast, aki nekem a top pasi. Nem leginkább kinézetre, de az is számított. Két hónapja voltam regisztrálva társkeresőre, mire elmentem egy randira. Többön nem is voltam, mert a pasi nekem álmaim netovábbja volt, és tudtam, hogy kell meghódítanom. Olyan szerelmes lett, hogy szinte a küszöbömön aludt az első hét után. Azóta a férjem.
Én ezek után mégsem hangoztattam soha, hogy milyen top nő vagyok. Egy okos nő nem tesz ilyet. És a jó pasik okos nőket keresnek, hidd el. Szóval meg is van a válasz, te egy kívánatos, szexi du.ni való kategória vagy, semmi több.
Jaj hagyjatok mar, nem is arra akarta kihegyezni a dolgot, hogy top no, es miert ne lehetne az?
A legtobb no onbizalomhianyos es nem allitana ezt magarol csak ugy.
De mivel ugyis kb ez lenne az elso kerdes a valaszokban, igy a kerdezo leirta ezt is.
En nem mondanam magam top nonek, de joval atlag felettinek, es nekem is ez a tapasztalatom: azok a top pasik, akik honapokig-evekig a randipiacon vannak, nem az elkotelezodos tipusok, es szorakoznak csak.
Akkor irnak, ha epp kanosak, nem mutatnak kulonosebb, tartos erdeklodest a szemelyiseged irant stb.
33N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!