Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen férfiakkal csak a pofára esés van?
Az a helyzet, hogy nagyon jók a matcheim, férfiak kb top 1%-a, magas, kigyúrt, jóképű pasik. Volt már több randim is, de valahogy egyiket sem éreztem az igazinak, sokan arra mentek, hogy megfektessenek, de már az első randin, ami iszonyú pofátlan.
Ebben a kategóriában van normális, aki komoly kapcsolatot keres? Vagy kb az összes csak fuckboykodik?
Ez azért nehéz ügy mert rengeteg nőnél kB alap, hogy ha nem akar megfektetni az első randi végén,akkor az 1 tökrtlen lúzer.
Én minden egyes alkalommal ezzel dzembesüløk,mert ez az igazság.
Ezért az első randi végén bepróbálkozom.
Lett belőle pofon, szidalmazzás.. Mégis a vége dugás lett.
Szóval szerintem többet ér egy fenéksimogolás és egy érte kapott pofon.... Mint az úriember viselkedés.
#3 nem, majd pont veled fog leállni.🫢
#7 bújj már el.
#8 de, top vagyok.
Mik ezek az ellenséges válaszok? Nem bírjátok elviselni, ha valakinek olyan kinézete van, ami nektek soha nem lesz? Brühühü😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!