Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mért van ez? Mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van ez? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Egy kicsit hosszú lesz de aki úgy érzi végig tudja olvasni az segítsen!

Na van egy csaj aki szerelmes belém. Eddig nincs is baj de én nem szeretem viszont és ezt valahogy nem képes felfogni. Én egy másik lányba voltam/vagyok szerelmes, de pasija van ő igazából csak közeli barát. Aki szerelmes belém azzal nemtudom jöjjek-e össze, mert igazából ha nem beszélek vele akkor ő is hiányzik, de nem úgy mint a másik. Nem nagyon tudom elképzelni magunkat ahogy kézen fogva sétálgatunk. De lehet ez változna, ezért nem tudom hogy mit csináljak? Ha megváltozna akkor igen, de ha nem akkor hogy mondjam meg neki hogy csak barátok legyünk úgy hogy ne sértődjön meg? Mivel rokonom barátnője azért ez is fontos.

A másikba voltam nagyon szerelmes de mivel így nála nem sok esélyem van, így őt lehet feladom.

Na ebből a hosszú szövegből a kérdések kb:

Szerintetek melyik csajt kéne választanom?

Ha az elsővel nem jönnék össze hogy mondjam meg neki?

Esetleg tapasztalatok jöhetnének hasonló szituációkból.

Köszi a válaszokat

2010. nov. 2. 00:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
hallgass a szívedre.......mindig csak a szívedre......písz....xDD
2010. nov. 2. 00:12
 2/14 A kérdező kommentje:
De az csak dobog folyamatosan és b*szna kimondani 1 szót is :D
2010. nov. 2. 00:16
 3/14 anonim ***** válasza:

Amelyik szerelmes beléd adj annak egy esélyt, DE! fontos, hogy ne úgy hogy 1 tali smárolás, 2. szex, hanem szépen, lassan..... kedzdjezek el ebszélni, járkáljatok mindenhova, mert ha már először megengedsz neki mindent akkor mégjobban belédesik és csak obban beszívod...

és ha megtetszik akkor szabad az út, ha nem akkor szépen elmondod neki

akinek van pasija azt hagyd békén..

2010. nov. 2. 00:17
 4/14 anonim ***** válasza:
0%

Minden kapható nőt dugj meg!Egy az,ha nem teszed később nagyon megbánod.Kettő,lehet,hogy amelyiket nem szereted az nagyon jó érzéki szerető,amelyiket meg szereted az meg,hogy egy kéz ellökdöső gátlásos görcs.Sosem tudhatod.

Mindkettőt dugd meg,aztán dönts!

2010. nov. 2. 00:19
 5/14 A kérdező kommentje:
De ha járnék vele, akkor onnantól még szarabb lenne szakítani, ráadásul óvhatatlanul én lennék a világ legköcsögebb pasija. És még valami. Ha már összejönnék vele akkor én nem szeretném nagy dobra verni, de akkor ő tuti elmondaná legalább a barátnőinek, ők pedig szülőknek és már egyből tudja a fél világ...
2010. nov. 2. 00:20
 6/14 A kérdező kommentje:
3.nak. nem tudom hogy te hogy vagy vele, de én nem arra használom a csajokat...
2010. nov. 2. 00:21
 7/14 anonim ***** válasza:
Az egyik neked nem kell, a másiknak te nem kellesz. Most akkor miből is akarsz választani? Hagyd mindkettőt, keress olyan lányt, akivel kölcsönös a vonzalom.
2010. nov. 2. 00:43
 8/14 anonim ***** válasza:
én gerincre vágnám aki szerelmes beléd, másik meg le van xarva... van jó pár nő a világon :D
2010. nov. 3. 17:42
 9/14 anonim ***** válasza:
hány éves vagy és mi a keresztneved?
2010. nov. 3. 18:26
 10/14 anonim ***** válasza:
csak a szívedre :) akármilyen nehéz a helyzet :/
2010. nov. 3. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!