Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Pasik volt már olyan hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik volt már olyan hogy azért nem kezdtél kapcsolatot egy nővel mert túl szépnek tartottad ?

Figyelt kérdés

2024. aug. 7. 23:23
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
80%

Persze.

Ocsmány vagyok így elég ritkán kapok jelölést szép nőktől vagyis nekem szép nőktől.

Minek erölködjön az ember ha úgyse lesz semmi belőle

2024. aug. 7. 23:25
 2/16 A kérdező kommentje:
Az lemaradt hogy tudtad hogy a nő nagyon is oda van érted. Tehát ennek ellenére mégsem mértél bele menni.
2024. aug. 7. 23:28
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

#2 ja olyan sose volt hogy egy nő odalett volna értem.

Max fiatal koromban volt 2 csaj aki nem okádott tőlem első körben de velük se mertem komolyan ismerkedni vagyis inkább kihátráltam, az ő ismerkedési szándékuk elől

2024. aug. 8. 00:31
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
#3 Az nem merült még fel benned, hogy nem is vagy ocsmány? Ugyanis, ha az lennél, akkor fiatalabb korodban sem akart volna veled senki sem ismerkedni... Ez jó is így neked?
2024. aug. 8. 05:48
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem ismerkedem olyan nővel, aki "túl szép", mivel ők gazdagok, sikeresek az élet nevű játszmában és nem férne össze velük az én szerény életem.
2024. aug. 8. 07:02
 6/16 anonim ***** válasza:

#4 nem. Az 2 eset véletlen volt, olyan "nyári kaland" féle volt.

Az egyikről kiderult hogy direkt vonzódik az öreg ronda pasikhoz, a másik meg csak szórakozott.

De ha igaz is lett volna akkor 2 a millióból. 99% attól még undorodik vagy minimum az abszolút nem kategóriába sorol

2024. aug. 8. 08:21
 7/16 anonim ***** válasza:
Mivel tőlem rondább nincsen, így nem nagyon szabad semmilyen feleseléssel élnem a témában. De már nem is igazán érdekel, találtam más élvezetet, az még elkísér a kb. a 40-es éveim közepére datálható halálomig.
2024. aug. 8. 08:52
 8/16 anonim ***** válasza:
Már nem nagyon hiszek azoknak akik azt állítják, hogy milyen rondák, mert nem egy ilyennél kiderült, hogy tök átlagos és inkább a fejében kialakult meggyőződés az, ami torzítja a saját magáról kialakult képet.
2024. aug. 8. 09:37
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Persze.

Egy fiú/férfi gyorsan megtanulja felmérni, hogy mi az ő szintje, és azt is gyorsan megtapasztalja, hogy nem érdemes szintje felett választani, mert annak csak sírás lesz a vége :)

2024. aug. 8. 13:25
 10/16 anonim ***** válasza:

8.

És ezt hogy lehet megváltoztatni? Sehogyan.

Néha olyan szomorú az élet.

2024. aug. 8. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!