Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez az alkat tetszene egy lánynak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez az alkat tetszene egy lánynak?

Figyelt kérdés
18f vagyok, 185cm és 62kg. Zsírom alig van, ami súlyom van az is izom+csont, de akkor is kevés. Sportos alkat vagyok csak sajnos vékony. Ez tetszhet egy lánynak? Vagy változtatnom kéne? :(
2010. nov. 1. 20:16
1 2
 1/12 Moszuke ***** válasza:

rofl... 10centivel vagyok alacsonyabb és kb ennyi kiló és csont sovány vagyok.

kissé hihetetlen, hogy sportos és izmos vagy..:)

inkább inakból és csontokból állsz. az már hihető.

rám férne 10kiló. mivel te magasabb vagy rád kéne vagy 15-20... és nem sör has formájában:)xd

2010. nov. 1. 20:19
 2/12 anonim ***** válasza:

A lényeg, h először is Te elfogadd magad! :)

Nagyon sok lánynak tetszene ilyen fiú. hidd el.

Az előny, h magas vagy, a súlyodon meg lehet változtatni. =)

Bár nekem a kisportoltabb, "nagyobb darab" erősebb alkatú pasik jönne be, de biztos azért van, mert én is magas vagyok (174cm).

2010. nov. 1. 20:20
 3/12 A kérdező kommentje:
Kösz, de nem úgy értettem hogy egy izomállat vagyok, csak amim van az izom ennyi.
2010. nov. 1. 20:20
 4/12 anonim ***** válasza:
Így elképzelésre a volt barátom jut eszembe, ő is hasonló testalkatú volt. Én imádtam. Sőőt, kifejezettem ez tetszik.:)
2010. nov. 1. 20:22
 5/12 A kérdező kommentje:
Örülök:) Azon van inkább a hangsúly hogy változtatni szeretnék, de akárhogy is, lassan hízok. Tanácsokat várok kéne-e híznom, illetve hogyan.
2010. nov. 1. 20:24
 6/12 Moszuke ***** válasza:

hát én heti 2kilót híztam amikor melóztam.

azért mert normálisan ettem.

most hogy nem melózok alszom du2-3ig.. kimarad vagy 3étkezés:D

szal nekem a korán kelés megoldaná a gondjaimat:)

te mennyire vagy lusta?:D

2010. nov. 1. 20:29
 7/12 anonim ***** válasza:

Háát...egyél sokat..XD

Najó, viccen kvül, nagyon figyelj, h tápanyagban dús ételeket egyél, rengeteg vitamin, fehérje, egészséges zsírok, stb...ezeknek nézz utána!

Sportolj!!

Ha nem elég, járj el gyúrni, ahol a magadra préselt kilókat izommá alakítod.

De a legfontosabb: Légy boldog, pozitv hozzáállás.

Lassan de biztosan. :)

Sok sikert!

2010. nov. 1. 20:30
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszi! Aki még hozzáfűzne írjon!
2010. nov. 1. 20:34
 9/12 anonim ***** válasza:

Hízni nem mindenkinek könnyű!

Én pl évekig 60-65 kg között voltam, kb 182cm- mel!

Arra jöttem rá ha nem zsemlével tömöm magam, hanem csak kenyeret eszek zsemle helyett, akkor hízok!

Igaz csak egy db-ig, mert 78kg- nál tovább nem sikerűlt híznom, pedig sokat eszek emellett Mc- donaldban, meg vendéglőben is!

28F

2010. nov. 1. 20:54
 10/12 anonim ***** válasza:
Na ilyesmi engem is érdekelne. Tavaly karácsonykor végig csak süteményen éltem és mégis sikerült fogynom 2 kilót... :) 70 +/- 2 kilóval mozgok 180CM 18F
2010. nov. 1. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!