Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Mi tetszene? Ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mi tetszene? Ha egy lány oda menne hozzátok és mit mondana? (A lány is tetszene és a lánynak is tetszenél!)

Figyelt kérdés
2009. ápr. 26. 19:32
 1/6 anonim ***** válasza:
53%
"Szia!Szeretném,ha kinyalnád a puncimat,utána pedig órákon át,vadul szeretkeznénk.Benne vagy?"
2009. ápr. 26. 19:44
 2/6 anonim ***** válasza:
84%

Először is küldj felé pozitív jeleket. Ez mehet egy hétig ha naponta látjátok egymást, ha nem, akkor 2-3ig. Utána közeledj. Ha már ott tartasz hogy odaállsz és mondod, akkor mondd azt, hogy "Nagyon tetszel nekem." ennyit. várj a válaszra...

Elmesélem a mi történetünket. A suli szervezett kirándulást busszal Angliába. Mi is csak jeleket küldözgettünk egymásnak. Aztán egyszer Angliában az utcán ment a csoport és sok az ember, ezért odanyújtottam neki a kezem, ő megfogta, és így sétálgattunk utána. Párizsban ugyan ez volt. Ez azért már jelent valamit. Miután hazajöttünk (féltem, de aztán rávettem magam) , elmentünk bulizni, ahol aztán elfárdatunk és leültünk sötétben. Aztán mondtam neki hogy tetszik, és ő is mondta ugyan ezt. És így összejöttünk.

Nekem is sokkal könnyebb lett volna ha ő jön oda hogy tetszem neki, de azért az mégiscsak fura. Szerintem küldj jeleket, és várd meg hogy ő kezdeményezzen. Ne feledd, ha már a kezét nyújtja, az is jó jel ;)

2009. ápr. 26. 19:46
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem eza várd meg hogy ő kezdeményezzen mára már baromság, régen alap dolog volt de ma már nem, ne várj mert a végén elkésel, egyébként egy ilyen helyzetben annak örülnék ha odajönne és azt mondaná, hogy tetszem neki, az első vlaszolóé se rossz de ha ilyet mondana elküldeném a francba rühellem a k*rvákat, már bocs
2009. ápr. 27. 15:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Primitívnek hangzik az első hozzászóló, de gyakorlatilag igaza van. :D
2009. ápr. 27. 17:43
 5/6 anonim ***** válasza:

egy éjszakás kaland -> első hozzászóló -> ne légy kurv* :P

ha nem egy éjszakásat tervezel akkor ha szórakozóhelyen akkor nincs kedved táncolni, mintha ismernélek stb...

utcán pedig kedves mosoly, szemezés, és akár léphetsz is, a fiú örülni fog neki (én örülnék). Ha csúnya is a lány nem durván küldeném el, maximum a szokásos duma mint a lányok szokták ("Van barátom"). Döntsd el hogy igaz-e :P

2009. ápr. 27. 18:24
 6/6 anonim ***** válasza:
45%
Az első hozzászóló <= na EZ tetszene :D
2009. ápr. 27. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!