Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi tetszene? Ha egy lány oda menne hozzátok és mit mondana? (A lány is tetszene és a lánynak is tetszenél!)
Először is küldj felé pozitív jeleket. Ez mehet egy hétig ha naponta látjátok egymást, ha nem, akkor 2-3ig. Utána közeledj. Ha már ott tartasz hogy odaállsz és mondod, akkor mondd azt, hogy "Nagyon tetszel nekem." ennyit. várj a válaszra...
Elmesélem a mi történetünket. A suli szervezett kirándulást busszal Angliába. Mi is csak jeleket küldözgettünk egymásnak. Aztán egyszer Angliában az utcán ment a csoport és sok az ember, ezért odanyújtottam neki a kezem, ő megfogta, és így sétálgattunk utána. Párizsban ugyan ez volt. Ez azért már jelent valamit. Miután hazajöttünk (féltem, de aztán rávettem magam) , elmentünk bulizni, ahol aztán elfárdatunk és leültünk sötétben. Aztán mondtam neki hogy tetszik, és ő is mondta ugyan ezt. És így összejöttünk.
Nekem is sokkal könnyebb lett volna ha ő jön oda hogy tetszem neki, de azért az mégiscsak fura. Szerintem küldj jeleket, és várd meg hogy ő kezdeményezzen. Ne feledd, ha már a kezét nyújtja, az is jó jel ;)
egy éjszakás kaland -> első hozzászóló -> ne légy kurv* :P
ha nem egy éjszakásat tervezel akkor ha szórakozóhelyen akkor nincs kedved táncolni, mintha ismernélek stb...
utcán pedig kedves mosoly, szemezés, és akár léphetsz is, a fiú örülni fog neki (én örülnék). Ha csúnya is a lány nem durván küldeném el, maximum a szokásos duma mint a lányok szokták ("Van barátom"). Döntsd el hogy igaz-e :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!