Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, megvan nektek ez a mikiegér tipusú férfi haj?
Figyelt kérdés
Egész pontosan a kérdésem az lenne hogy ez mennyire zavaró általánosságban a női szemnek párválasztáskor?
Sajnos ezzel sokmindent nem lehet csinálni csak annyit hogy legrövidebbre vágod a hajvágóval.
aug. 3. 21:56
11/14 anonim válasza:
Sajnos én is szenvedek ettől a szartól, utálom, gyűlölöm, szégyellem, átkozom, dögölne meg aki így alkotta meg a férfit, totál elment minden önbizalmam, mindig hosszú, dús hajam volt, most meg totál Einstein hajam lett. Nem vagyok képes levágni rövidre 1-2 mm-re.
Félek ismerkedni is már, nem is ismerkedem ez miatt, töröltem minden felületen a képeim.
Utálom! Nagyon hülyén nézek ki, mert lenyirni nem merem, nem fogom, akkor inkább maradok így. F utálom!!!!!
12/14 anonim válasza:
Plusz annyi, hogy én nem Vegitasan kopaszodok, hanem az egész fejbúbon már csak szálak maradtak, ez a legrosszabb, amikor ennyire benyúl a fejbúbra, ebből isten se csinálna jó hajat.
14/14 anonim válasza:
Ismerkedem egy férfival, akinek ilyen a haja. Ez náluk genetika a családban. Őt rettenetesen zavarja, engem nem. Ez ilyen, teljes mértékben elfogadom. Én sem vagyok tökéletes. Nagyon tetszik a pasi úgy, ahogy van, hiszen azt hiszem kezdem megszeretni őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!