Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon kíváncsi vagyok....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon kíváncsi vagyok. Tudnátok tippeket adni?

Figyelt kérdés

28 éves vagyok, a srác akivel ismerkedek pedig 40. Volt már korábban idősebb fiúm (9 év) és már akkor nagyon bejött, hogy az ágyban (is) nagyon jó vele minden. Tudta, hogy mi kell egy nőnek. Vele 5,5 évet voltam együtt. Ezzel a sráccal is már lefeküdtem, elég régóta ismerkedünk, mielőtt valaki bekapna, hogy na, mekkora ribi vagyok…:D

Azt mondta, hogy rég nem szexelt, SZERETKEZETT ilyen jókat. Már az anyukájának is be akar mutatni, az összes haverjának mesél(t) folyamatosan rólam. Tudom, hogy az idősebb férfiaknak imponál, ha egy fiatal, csinosabb lánnyal bújhatnak ágyba. Ez nálam is így van, mert érett, tapasztalt.

Olyan kérdésem lenne legfőképp nőkhőz, lányokhoz, tudnátok tippeket adni, mi kell igazán egy 40-es férfinak? Mire vágyik igazán? Szexre gondolok első körben, de mivel nagyon szimpatikus, valószínű lesz ebből még több is. A kémia nagyon megvan…

aug. 2. 20:06
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
tötött káposzta
aug. 2. 20:11
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén: miért a nőket kérdezed, miért nem a 40-es pasikat?

Ki tudná jobban, mi kell egy 40-es pasinak, semmint egy 40-es pasi?

A nő honnan tudná ezt?

aug. 2. 20:18
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

40-es srác?

Lol

aug. 2. 20:23
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Há' dik!
aug. 2. 20:39
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki 40 evesen is srac vagy pasi, az alapbol offos 🤣
aug. 2. 21:16
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván csicskíthatóság jön be nekik a legjobban. A készséges lábtörlők.
aug. 3. 00:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!