Fiúk! Adnátok ötleteket, tippeket?
Figyelt kérdés
Egy srácot már 4 hónapja ismerek beszélgetünk volt már csók is de azóta nem tudtunk találkozni a suli miatt. Hamarosan lesz egy bál, ahova ő is jön. Tudnátok tippeket adni, hogy mit vegyek fel vagy tegyek, hogy fent tartsam az érdeklődését?2015. ápr. 3. 21:03
1/7 anonim válasza:
szerintem ne fiúktól várj öltözködési tippeket :)
3/7 anonim válasza:
Úgy, ahogy egyébként kiöltöznél. Ha ő is csíp téged, akkor a ruha csak egy ráadás, a legfőbb az lesz neki, hogy ott vagy. ;)
5/7 anonim válasza:
Hat szerintem koldokid kivagott ruhaban mennyjel ja es az is fontos hogy MINIMUM 14 cm es sarku cipot vegyel fel! A sminkrol ennyit: NE SAJNALD
6/7 anonim válasza:
Hülyeség az utolsó válasza. Egy cicanaci tangával vagy franciabugyival, illetve egy testhez simuló fölső(de csak ha jó tested van) simán belefér. Sminket ne vidd túlzásba, ékszert szolidan, ha szép egyenes hajad van, akkor ki is vasalhatod kicsit. Nekem nagyjából így jönnél be a legjobban.
7/7 anonim válasza:
Utolsó !! nagyon passzol a humorunk!:D Utolsó előtti kommentelő vtam:DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!