Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a legjobb lépés ebben az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a legjobb lépés ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Van egy pasi aki már hónapok óta teszik, egy probléma volt, hogy barátnője van.

Azon kívül nem tudom mit gondol rólam, mint embert 100% hogy kedvel, hogy van-e több is azt nem tudom biztosra, mert is-is jelek voltak.

Most szakítottak a barátnőjével és ma alatt van, de nem tudom hogy várjak, vagy kezdeményezzek finoman azzal hogy jobban megismerjük egymást.

aug. 2. 15:33
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Várj, hagyj neki kis időt elengedni a volt párját, felejteni, új életet kezdeni.
aug. 2. 15:57
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha most egybol beprobalkozol nala, te leszel a bufelejto. Par honapig hasznalgat majd, aztan amint tullep az exe okozta csalodason, lecserel teged egy olyanra, akit valoban szeret. Sose legyel olyan ember mankoja, aki nemreg esett tul egy szakitason!
aug. 2. 16:59
 3/10 anonim ***** válasza:
48%

Ez igaz 2 es, de ha szakítás után állnak össze, még nem zárja ki, hogy a pasi mégis jobb nőnek találja mint az összes eddigit, es mellette horgonyozzon le idővel, miutan még másokat is kipróbál esetleg.

Előfordulhat, hogy a barátnőjébe szerelmes es az is marad, hiába dobja be a bájait a kérdező.

Es az is előfordulhat, hogy a kérdező sokkal jobban bejön majd neki es a baratnőt sose passzolt hozzá igazán.

Én megis azt látom ebben a helyzetben, hogy a pasi már azt mondja, hogy szakított, hogy a kérdező szájíze szerint beszéljen es legyen szex.

Nem is biztos, hogy szakított a barátnőjével, csak “érti” a helyzetet, hiszen a kérdező nyíltan bevallja, hogy őt zavarta a barátnő jelenléte.

Egy olyan ferfinek tűnik, aki baratnő mellett / miatt sem akar kimaradni semmiből

aug. 2. 20:34
 4/10 A kérdező kommentje:

#3 Én nem tudom honnan veszed ezeket, de nem így van.

Nem nekem mondta, hanem másnak és egy szó se volt szexről...

És nem is utalt rá soha, és bocsi de elég értelmes és nem a szexre hajt.

És nem, nem akarta megcsalni a barátnőjét, én pedig nem akartam próbálkozni amíg kapcsolata van.

Egyébként nagyon egy hullámhosszon vagyunk.

aug. 2. 20:49
 5/10 anonim ***** válasza:
75%

3-as

En sajat tapasztalatbol beszeltem.

Folyamatosan ossze fogja hasonlitani az exet a jelenlegi baratnovel es mivel a nosztalgia az ex malmara hajtja a vizet, hiaba “jobb” a jelenlegi baratno barmiben is, mert az ex uberelhetetlen lesz.

aug. 2. 20:57
 6/10 anonim ***** válasza:
60%

Total toxikus exe volt, velem nagyon egy hullamhosszon volt. Fel evvel a szakitasuk utan jottunk ossze, eleinte minden jo volf, honapok alatt azonban folyamatosan romlott az egesz, egyfolytaban hasonlitgatott az exhez, minden baj volt, ami voltam vagy amit csinaltam, mert nem voltam olyan, mint az ex. Senkivel nem fogom versengeni, hogy megkapjame gy ferfi figyelmet, egyetlen magabiztos no sem csinal ilyet, ezert mondom kerdezo, hogy te se tedd!

Vard meg szepen, amig tullep az exen, aztan ha bejossz neki, felkeres. Persze a varakozast nem ugy ertettem, hogy tenyleg vard, inkabb csak legyel nyitott, ha ugy hozza az elet.

aug. 2. 20:59
 7/10 anonim ***** válasza:

6 os, lehet, hogy azert hasonlítgatott az exével, hogy manipuláljon, hogy sarkalljon többre, hogy versenyeztessen titeket, az ő nyeresége miatt, az exnek meg panaszkodott rólad lehet, sajnos vannak ilyen emberek.

Normális ember nem hozza fel az exét folyton, még ha szereti sem.

Szóval minden helyzet más, es lehet veled ami történt, nem azert történt mert nem volt túl az exén, hanem sima kalkuláció, hogy törjön meg, igen, van akinek ez örömöt szerez!

Azert mert szakít valaki a baratnőjével még nem biztos, hogy maga alatt van, meg hogy szerette (még ha ezt is állítja, van aki szeret áldozatként feltűnni, hogy altassa el minden gyanúdat es könnyen férkőzzön a bizalmadba), szóval lehet hogy csalta az ex baratnőt az meg lelépett es most meg előadja a haldokló hattyút, szóval annyi minden lehet es minden helyzet más !

Es persze az is lehet, hogy valóban maga alatt van.

Erre engem az élet tanított meg, hogy így lássam a dolgokat!

aug. 2. 21:27
 8/10 anonim ***** válasza:
Lehet ilyen is, meg olyan is, hogy hazas ember a szeretot valasztja a csaladja helyett, meg lotto otost is lehet nyerni, csak mindegyikre baromi keves az esely.
aug. 2. 21:30
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Plusz irta a kerdezo, hogy a srac maga alatt van.
aug. 2. 21:31
 10/10 anonim ***** válasza:

Én csak annyit akarok mondani, hogy nekem is volt olyan pasim, aki a feleségét siratta krokodilkönnyekkel, aki elvált tőle. végül 2 ev kapcsolat utan megtudtam, hogy amíg élt csalta a feleségét az “örök” ífjúkori szerelmével, aki fix szerető volt titkos mert nem akart a pasimtól semmit szexen kívül, tehat nem a pasimon múlott es plusz még csalta nőkkel akiknél dolgozott otthon es akik szinten többé kevésbé rendszeres szexkapcsolatokká nőtték ki magukat, plusz évekig eltartatta magát a feleségével, es mikor beteg lett a nő, ő társkeresőzött ezerrel es titkos kis csiki csuki kapcsolatokat hozott létre, akiknek sírt, hogy ő milyen egyedül van a házasságában!

Ezeket a kicsapongasait titkolta es sajnáltatta magat mindenkivel hogy el volt hagyva!

Újabb nőket szedve fel!

Köztuk engem! Regi szeretők persze maradtak!

Nekem sírt h imadta a feleségét es fel akarja kötni magát! Könnyekkel ! Es semmibe vette a nőt végig! Ahogy engem is!

Én már nehezen hiszek az ilyen gyászhuszároknak, de persze, full elképzelem, hogy akad olyan férfi is, aki szerelmes es szenved, én csak mondom hogy jártam én !

aug. 2. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!