Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mire számítsak? Ma egyik órán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire számítsak? Ma egyik órán nem bírtam magammal. Épp felelt a kiválasztottam, és gondoltam egyet, felálltam, odamentem hozzá és megcsókoltam. Utána pont kicsöngettek az utolsó óráról, senki nem szólt semmit.

Figyelt kérdés

Halálciki lesz holnap bemennem a suliba vagy simán mehetek?

Egyébként 16 éves lány vagyok

2009. jan. 6. 19:20
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
100%

Ez annyira jó!!:)

Tök jó, h ilyen bátor vagy, he nem tetted volna meg, akk még nem tudnád, h bejössz neki. :)

2009. jan. 8. 18:00
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Gratula.. bárcsak Én is ilyen szerencsés lennék :$:/
2009. jan. 8. 19:38
 23/27 anonim ***** válasza:
47%
Jó nagy gátlástalan ribanc lehetsz!! :D
2009. júl. 6. 15:48
 24/27 anonim válasza:

Huuhh. Óra közben? Huhh.. Én is csináltam ilyen, de én nagy babonás voltam, és persze nem órán, hanem suli után... kb akkora voltam mint te, és az "áldozatomat" Milánnak hívták. Utánanéztem, és a jelentése bátorságot adott nekem. 3 és fél évig jártunk. A horoszkóp meg minden ilyen jót tett az érzéseimnek, és akkor odamentem én is szó nélkül, és megcsókoltam. És akkor nevetett eggyet, és azt mondta, hogy aranyos vagyok. Aztán visszacsókolt. Ez után már szexi voltam :)

Márcsak kíváncsiságból, és talán neked is segít, hogy hívják a tiedet? Reménykedek, hogy Milánnak :D

És még mindig kíáncsiságból, a tanár nem is cseszett le, hogy felmertél állni, és odamentél, és lesmároltad? Ez furcsa.. akkor jófej lehet a tanárod.. biztos szeretitek:)

2009. aug. 9. 21:33
 25/27 anonim ***** válasza:
0%
az övét nem milánnak hívják hanem JOlánnak, de mindegy mert akk is fel kell nézni rá, ritka az ilyen nagy ribanc :)
2009. aug. 11. 16:19
 26/27 A kérdező kommentje:
Marcellnak hívják...
2009. aug. 12. 17:48
 27/27 anonim ***** válasza:

Nem is emlékszek rá, igaz.. nem ma volt..

(Egy Marcell:D)

2014. okt. 31. 22:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!