Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A párom irigyli tőlem az ételt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom irigyli tőlem az ételt?

Figyelt kérdés

A párom irigyli tőlem az ételt?

3 hónapja vagyok friss kapcsolatban egy pasival. Ha nála alszok sosem csinál nekem reggelit, csak kávét, magának önt narancslevet is, engem sose kérdez meg kérek-e én is, abból csak magának tölt.

Ha átmegyek hozzá késő délutan, vagy kora este, előtte vacsorázik mindíg magában mielőtt átmegyek, szóval még együtt sem eszünk akkor sem soha, a maradékot meg elviszi másnap dobozban a munkahelyre, szinte azonnal eldugja a hűtőbe.

Természetesen mikor én viszek át főznivalót és megfőzök magunkra, nagyon szivesen eszi azt.

Ha étterembe megyünk, nem mintha elvárnám, de volt hogy nagyon éhesek voltunk, és rendelt magának pizzát meg lasagnat is, egyszerre elkezdte enni mindkettőt, meg se várt míg az én kajámat is kihozzák, és nem zavartatta magát engem meg se kinált csak elkezdett enni önmagában, ez kicsit rosszul esett.

Átvittem a múltkor 4 szelet sütit magunknak, hogy majd megesszük együtt, erre azt mondta köszi, és betette a hűtőbe, később kérdeztem eszünk e sütit, azt mondta most nem akar enni és nekem sem kellene ilyen későn, 2 nap múlva átmentem hozzá, és láttam mindet megette.

Mit gondoltok erről?

júl. 29. 18:35
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeret, nem tisztel, kihasznál. Ez egyértelmű.
júl. 29. 18:41
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Exem is furcsán viselkedett ha kaja volt a központban😂😂 pl vett magának cini minist megláttam enni akartam belőle ( csak pár falatot) és idegrohamot kapott, hogy az az övé….mondom ok tartsd meg akkor😂 és elkezdte enni. Kint volt egy tálban csoki abból sem ehettem nagyon. Vicces volt🤣
júl. 29. 18:47
 3/17 anonim ***** válasza:
24%
De gondolom, helyespaseee, ugyis csak az a fontos, ha még mindig ezzel a szarkupaccal vagy...
júl. 29. 18:47
 4/17 anonim ***** válasza:
96%

Jajj 4-es fogd be. Megsúgom kisagyukám, hogy a rossz viselkedés nem a kinézeten múlik. Több csúnya/ átlag faszit ismerek akik bután viselkednek….

A másik amikor ti meg a debil pi*csák után rinyáltok az nem számít ugye? Persze, h neeem. Ott ti vagytok az áldozatok, hogy a csúnya bunkó lányok így viselkednek veletek.

júl. 29. 18:51
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Kemény.. :D Nem tarthat sokra téged, ha ezeket sajnálja tőled. Nagyon kicsinyes pasi lehet.

Én mikor lányokkal együtt voltam és mondjuk kevés volt valamiből, mindig egymásra tukmáltuk a kaját/piát, hogy inkább én/ő nem eszik, mikor úgy jött ki.

júl. 29. 18:56
 6/17 anonim ***** válasza:
91%

A párod diagnózisa részemről: önző gyökér.

A kérdés: miért vagy vele?

júl. 29. 19:04
 7/17 anonim ***** válasza:
91%
Én azt gondolom hogy nem lennék 3 napot se ilyen pasival nem hogy 3 hónapot?!
júl. 29. 19:33
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

"Ha étterembe megyünk, nem mintha elvárnám, de volt hogy nagyon éhesek voltunk, és rendelt magának pizzát meg lasagnat is, egyszerre elkezdte enni mindkettőt, meg se várta míg az én kajámat is kihozzák, és nem zavartatta magát engem meg se kinált csak elkezdett enni önmagában, ez kicsit rosszul esett."

A fentieken kívül még nagyon udvariatlan is!

júl. 29. 19:44
 9/17 anonim ***** válasza:
16%
Mondjuk elég baj az is, amikor valaki egérmódra mindig beleeszik a másik ételébe, ahelyett, hogy szedne magának vagy ilyesmi. Testvérem ilyen, szerintem nagyon idegesítő (mondjuk velem szemben nem is merte még kiskorunkban se), lazán eljátssza akármelyik rokonnal, a pasijával meg főleg.
júl. 29. 19:50
 10/17 anonim ***** válasza:
89%
Igen, irigyli tőled az ételt, mert nem szeret és nem tisztel. Ezt pusztán a leírásod alapján gondolom. Önző.
júl. 29. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!