Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az h a pasi akivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az h a pasi akivel ismerkedek egyszer reagál a napomra utána pedig csak meg nézi de semki reagálás ?

Figyelt kérdés
2024. júl. 29. 17:23
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Biztos elment a nete.
2024. júl. 29. 17:34
 2/16 anonim ***** válasza:
Hát ennek elég sok oka lehet. Ugyan én férfi vagyok, amikor ezt tapasztaltam általában arról volt szó, hogy nem érdekeltem eléggé a hölgyet, akivel ismerkedtem.
2024. júl. 29. 17:38
 3/16 anonim ***** válasza:
pl. értelmes érdemi dolgot nem tud reagálni rá, egyszerűen csak 1 lájkot vagy szivecskét meg nem kíván odabiggyeszteni.
2024. júl. 29. 17:42
 4/16 anonim ***** válasza:
0%

Szokd meg. A legtöbb ember ilyen. Én is ettől szenvedek a magánéletemben (már amennyi van), hogy a többség vagy nem reagál semmit, vagy egy idő után nem reagál semmit, és kapok már nem túl kedves jelzőt, mint pl. " wall of text", vagy ilyesmik.

Sajnos igaz-ami-igaz, tényleg így is van, rengeteget tudok beszélni vagy írni a semmiről, ráadásul nagyon cizelláltan és túldíszítetten megfogalmazva. Néha erővel próbálok ezen változtatni, de sosem sikerül, a vége mindig az, hogy megint 2-3000 ezer szavas levelet írtam vagy nem tudtam végigmondani egy szerintem valamirevaló gondolatsort. A legtöbb ember erre nem vevő, jobb esetben fáradtak, közepes esetben sietnek, rossz esetben ilyen szinten primitívek, hogy elmegy kommunikációnak az is, hogy "Ööööö mizu eee öööö" "Ööööűűűű hásemmi" "ööűűűűű akkójó" (Megalázó is volna így kommunikálni más személyekkel, legalábbis számomra)

Summa summarum, szerintem ezt szokd meg, és akkor nem fogsz emiatt annyit szenvedni, mint én :)

2024. júl. 29. 19:22
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Miert kellene teagalnia a napodra mindig????

Ez valami kotelezo dolog?

2024. júl. 29. 21:31
 6/16 anonim ***** válasza:

Kapcsold ki a netedet inkább! Tedd le a telódat egy napra. Bármi...

Csak jöjjön meg az eszed!

2024. júl. 29. 23:50
 7/16 anonim ***** válasza:
Ez tényleg kardinális kérdés? A Kedvesem nem vesződik ilyennek, inkább elmondja szóban. Azokat like-olja, akivel nem találkozik napi szinten.
2024. júl. 30. 11:10
 8/16 A kérdező kommentje:

Mert mi meg egyszersem taliztunk

És számomra nagyon érdekes ez az egész helyzet

2024. júl. 30. 14:02
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

#8 Most miért toljon mindegyik "napodra" egy semmitmondó like-ot?

Szakadj le a közösségi médiáról, és koncentrálj az "élő" kommunikációra, reakciókra!

#7 vagyok

2024. júl. 30. 14:08
 10/16 A kérdező kommentje:
Hogy kommunikáljak vele ha nem talizunk ?
2024. júl. 30. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!