Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakran írjak rá?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki, nagyon tetszik. Felvettem msn-re. A kérdésem az lenne hogy milyen gyakran írjak rá? Minden alkalommal amint feljön (vagy jövök)? Vagy Várjak pár napot, ne zaklassam állandóan?
A válaszokat előre is köszönöm!
2010. nov. 1. 12:35
1/3 anonim válasza:
Szia! Szerintem mindennap ha ráírsz pl azzal hogy megkérdezed hogy milyen napod volt? vagy ilyen kedves kérdésekkel amiből rájön hogy érdekel,hogy mi van vele! Akkor szerintem nem veszi nyomulásnak! Legalábbis én nem venném annak! De szetm ő sem fogja!
Som sikert! Remélem összejön!
2/3 anonim válasza:
ha ugyanúgy teszel neki mint ő neked, akkor talán nem zavarod ha mindennap írsz rá és örül neki, de amíg ez nem annyira biztos, addig sztem próbálj visszafogott lenni, szal néha legyen olyan nap is amikor nem írsz rá. :) szerény véleményem szerint. 19f
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:D
2010. nov. 2. 16:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!