Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lelépett a telefonommal és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lelépett a telefonommal és még kb fél millió forintommal, mikor múlik el ez a fájdalom?

Figyelt kérdés
Tudta a gyenge pontomat, hogy azzal okoz legnagyobb fájdalmat, ha levegőnek néz. Nem csináltam semmit, néha kérdeztem megkapta-e amit írtam, egyre bunkóbban reagált, hogy igen, és folyamatosan ezzel bántalmazott a kezdetektől. Kértem már az elején, hogy beszéljük meg, de csak le lettem oltva, micsoda szörnyeteg vagyok, hogy beszélgetéssel oldanám meg a némaságát. Most hiába kérem, hogy adja vissza a telefonomat, semmi. Ha valakinek ismerős az a szöveg egy 50 körüli pasitól, hogy „40 éves koráig pszichopata életet élt, 4-5 nővel egyszerre”, nyugodtan írhat privátot is.

2024. júl. 24. 06:01
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Elhiszem, hogy a férfiak egyszerű biológiai lények, és én voltam a naiv, mert abba, hogy rám áldoz olyan mértékben, amit életemben nem kaptam családomtól sem, és többször ágyba visz, azt hittem, hogy komolyan gondolja. Mégis én lennék a hibás, hogy nem értem miért tette mindezt, ha utána egyik pillanatról a másikra már nem kellettem neki és várnék egy apró bocsánatkérést vagy legalább egy őszinte mondatot, hogy igen, csak a tested kellett? Tudom, hogy naiv voltam és én vagyok a baj mindenért, de hol van az rendben, hogy egy férfi néhányszor jól akar szórakozni jó sok befektetésért, én ugorjak neki, csináljam, amit ő mond. Ő megkapja, amit akar, én meg nem szólalhatok meg, hogy mégis miért tette ezt velem? Szolgáljam ki kedvére, mindegy mi történik velem, mennyi kérdést hagy maga után, sőt, ha megmondtam neki, hogy csak néhány kalandot akart és takarodjon az életemből, én lettem kiosztva, mi az, hogy elküldöm őt, hát ő nem akar szakítani. Természetesen ezért is én vagyok a nárcisztikus beteg. Sajnos ha levegőt veszünk, az is át van fordítva arra, hogy nárcisztikus hülye a másik, ha lélegzik.
2024. júl. 24. 10:07
 12/13 A kérdező kommentje:

Az exe pedig azt írta érzelmi roncs lett mellette. Ő évek alatt készült ki abban, hogy nem tud vele semmit megbeszélni és semmit nem értékel tőle. Először azt hittem viccel, kizárt, hogy ilyen bunkó legyen egy ember.

Ennek a férfinak nem voltak még hosszútávú kapcsolatai (5+ év), 50 körüli és nincs családja, de vannak 2-3 hónapos kapcsolatai. Az exei mind-mind pszichopata, nárcisztikus, problémás ember volt, őt mindenki csak kihasználta, senkitől nem kapott semmit.

2024. júl. 24. 10:16
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Te magadat szopattad meg ezzel az emberrel. Vergodhetsz rajta, hogy neked van igazad és lehet, hogy tényleg igazad van, de ettől ő meg egy szar ember és te meg ideges vagy, egyik sem fog változni ettől. Vond le a megfelelő tapasztalatot aztán lépj tovább.
2024. júl. 24. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!