Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lelépett a telefonommal és még kb fél millió
forintommal, mikor múlik el ez a fájdalom?
Figyelt kérdés
Tudta a gyenge pontomat, hogy azzal okoz legnagyobb fájdalmat, ha levegőnek néz. Nem csináltam semmit, néha kérdeztem megkapta-e amit írtam, egyre bunkóbban reagált, hogy igen, és folyamatosan ezzel bántalmazott a kezdetektől. Kértem már az elején, hogy beszéljük meg, de csak le lettem oltva, micsoda szörnyeteg vagyok, hogy beszélgetéssel oldanám meg a némaságát. Most hiába kérem, hogy adja vissza a telefonomat, semmi. Ha valakinek ismerős az a szöveg egy 50 körüli pasitól, hogy „40 éves koráig pszichopata életet élt, 4-5 nővel egyszerre”, nyugodtan írhat privátot is.
Minden nőt Brugesbe visz, vesz nekik egy-egy 0 eurós bankjegyet, hogy megkapja, amit akar.
2024. júl. 24. 06:04
2/13 anonim válasza:
Miután börtönbe juttattam lopásért, az nagyon sokat segítene feldolgozni, hogy elégtételt vettem és visszafizeti amit ellopott.
2024. júl. 24. 06:31
3/13 anonim válasza:
Nemigen értem ezt a sztorit: ha nyilvánvaló volt, hogy zavarja, hogy írogatsz neki, akkor miért nyomultál, pláne erőszakosan? Ha nem akarok valakivel beszélgetni, hát nem fogok, ez nem pszichopátia, hanem szabad akarat. Ha meg valaki TÉNYLEG lopott tőled, azt fel tudod jelenteni.
2024. júl. 24. 07:34
4/13 anonim válasza:
"vesz nekik egy-egy 0 eurós bankjegyet" - ez mit jelent? 🤔
2024. júl. 24. 07:37
5/13 A kérdező kommentje:
Úgy tett hónapokig, mintha kapcsolatban lennénk. Amikor kezdtem megnyílni neki, egyik napról a másikra bunkó lenne és nem mondta el mi történt, mit követtem el ellene. Bocsánatot kértem, mert nem tudtam mit tettem. Gondoltam kérem, hogy beszéljük meg, de semmi. Normálisan kérdezem, hogy mikor adja vissza, vagy kérem, hogy adja vissza, és nem hajlandó semmire.
2024. júl. 24. 08:05
6/13 A kérdező kommentje:
*bunkó lett
2024. júl. 24. 08:05
7/13 anonim válasza:
Mit adjon vissza? Ha önként adtál neki valamit -telefont, pénzt - az nem lopás. Elhiszem, hogy rosszul esik neked, hogy valaki nem akar veled kapcsolatban lenni, de ettől még nem lesz sem nárcisztikus, sem pszichopata.
2024. júl. 24. 08:10
8/13 A kérdező kommentje:
Nem az a baj, hanem elhitette velem, hogy kapcsolatban vagyunk. Azt mondta mennyire szeret kapni, mennyire örül nekem. Mivel ő is költött rám elég sokat, gondoltam én is adok neki valami apróságot, de semmi nem volt neki elég. Azóta se tudom mit követtem el, mi baj volt azzal, amit adtam neki, hiszen olyat kapott, amit szeret. Nem az a baj, hogy nem akar, hanem ha nem akar, akkor ne csókoljon meg, ne vigyen többször is ágyba, ne bilincseljen le az ágyhoz...
2024. júl. 24. 08:39
9/13 anonim válasza:
"Tudta a gyenge pontomat, hogy azzal okoz legnagyobb fájdalmat, ha levegőnek néz. Nem csináltam semmit, néha kérdeztem megkapta-e amit írtam, egyre bunkóbban reagált, hogy igen, és folyamatosan ezzel bántalmazott a kezdetektől. Kértem már az elején, hogy beszéljük meg, de csak le lettem oltva, micsoda szörnyeteg vagyok" ez magyarra lefordítva: megismertem egy szimpatikus férfit, aki nagyon megtetszett nekem, és párkapcsolatot szerettem volna vele kialakítani. Ő közölte az elején, hogy ez a részéről sajnos nem kölcsönös, és beszélgetni sem szeretne velem. Ezt nem voltam hajlandó tudomásul venni, és elkezdtem a férfit pszichopata módon zaklatni, erőszakosan nyomulni rá, megpróbáltam ajándékokkal is lekenyerezni, amely próbálkozásaimat egyre határozottabban, és ingerültebben utasította vissza. A sértett, nárcisztikus egóm nem tudja elviselni, hogy nem kellettem neki, ráadásul a kiszemeltjével nyaralni utazott, ezért a bosszútól lihegve azon dolgozom, hogy hogyan tegyem őt tönkre, de minimum kellemetlenségeket okozzak.
2024. júl. 24. 08:51
10/13 A kérdező kommentje:
Sajnos rosszul látod. Az elején ő nyomult rám, ő „invesztált” belém, mindenfelé elvitt engem, amit nem értettem miért tesz, mert sosem tisztázta, hogy mi van köztünk.
Számomra egy csók akkor jöhet szóba, ha komolyan veszem a másikat. Nem tudtam, hogy csupán kihasználni szeretne engem még úgyis, hogy rám költ ő is több 100 ezer forintot azzal, hogy elvisz mindenfelé utazni. Nem szerettem volna tőle semmit, viszont azt hittem, hogy ő azért tesz értem ennyi mindent, mert jó ember, gondoltam adok neki esélyt. Sose kaptam ennyit még senkitől az életemben, sose áldozott rám ennyit senki.
Mindig az a nárcisztikus idióta, aki kérdez vagy aki nem bízik. Igen, tényleg nem bíztam benne, miután közölte velem, hogy sokáig négy-öt csaja volt párhuzamosan. Lehet másoknak ez nem probléma, vagy normális, bennem bizalmatlanságot eredményezett annak ellenére, hogy akkor már sokat tett értem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!