Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy lany akivel nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jxmince kérdése:

Van egy lany akivel nagyon jol alalkulnak a dolgaink magas szep szoke haju a szemelyisege meg csodalatos viszont a bajszan es az allan barna “pihek” vannak amit borotval sajnos ezert ha kicsit no akkor durvan erezheto es kozelrol lathato?

Figyelt kérdés
szerintetek mit tegyek.fogadjam csak el mert szeretem mint ember (hisz ez nem akadaly nyilvan) vagy probaljak szolni neki h gyantaztassa vagy valami csinaljon h ne legyen ennyire eros?
2024. júl. 23. 18:09
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

"Akinek van ilyen hidd el tud róla és leszarja"

De nem szarja le. Borotválja, csak visszanő. Komolyan fel kell a pasikat készíteni, hogy a nők is emberek?

Legyek én a példa. A testemet borotválom, néha átmegyek rajta IPL-el, ami amúgy meglepően hamar működött nálam (sápadt bőr, sötét szőr).

Az arcom egy más világ.

A szemöldököm körül és közt titánoxidos gyantával szedem le a szőrt. Amit nem tép ki, azt csipesszel. Az orromból is gyantával tépem ki a szőrt. (Ezt is megkaptam, hogy hormonbeteg vagyok, azért szőrös az orrom....).

Az arcomon próbáltam a fenti szilárd gyantát, a sima gyantát, IPL-t (ami előtt borotválkozni kell).

A gyantát úgy kellene időzíteni, hogy a hámlasztáshoz ne essen közel, különben letépem a bőröm, ahogy tettem is ezt meg. Olyan sebek lettek az arcomon, mint az égési sérülések. Az IPL-nél szintén el kell hagyni a bőrápolást, legalábbis nem lehet a kezelés alatt retinoidokat, c vitamint, hámlasztót használni. Tehát konkrétan semmi aktívat.

És az eredmény a nagy semmi, mert a gyanta a bőrömet leszedi, de a szőrt fennhagyja, az IPL hiába szedi le a lábamról a szőrt, az arcomon pont olyan, hogy szemmel látszik, de a gép nem villantja ki. Úgyhogy marad a penge.

És kuurva szomorú, hogy ezekkel a szarokkal kell foglalkozni, mert a fiúknak ilyen kis mimóza lelkük van, és nem tudják megkülönböztetni a retust a valóságtól.

2024. júl. 24. 23:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!