Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy lany akivel nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jxmince kérdése:

Van egy lany akivel nagyon jol alalkulnak a dolgaink magas szep szoke haju a szemelyisege meg csodalatos viszont a bajszan es az allan barna “pihek” vannak amit borotval sajnos ezert ha kicsit no akkor durvan erezheto es kozelrol lathato?

Figyelt kérdés
szerintetek mit tegyek.fogadjam csak el mert szeretem mint ember (hisz ez nem akadaly nyilvan) vagy probaljak szolni neki h gyantaztassa vagy valami csinaljon h ne legyen ennyire eros?
2024. júl. 23. 18:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
22%
Nem lennék vele tovább.
2024. júl. 23. 18:33
 12/21 A kérdező kommentje:
csak azert mert egy kulsoseges dolog nem “tetszik” benne? nekem ez nem okes, csak nem tudom h tud e rola es azert ilyen vagy ugy ilyen h nem tudja. nem tudok mit kezdeni a helyzettel
2024. júl. 23. 18:34
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Tud róla.
2024. júl. 23. 18:35
 14/21 anonim ***** válasza:
33%

"csak azert mert egy kulsoseges dolog nem “tetszik” benne?"

Akkor minek tetted fel a kérdést, miért akarod neki mondani, hogy borostás ha csak egy kis szépséghiba van rajta?

"nem tudok mit kezdeni a helyzettel"

Fogd be a pofád, vagy fejezd be vele a randizást.

2024. júl. 23. 19:27
 15/21 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem szóljál neki, hogy téged zavar, az orrom alatt volt egy nagyobb szőrszál és évekig nem vettem észre, mert nem volt vastag és feltűnő. Nem nagy ügy megszabadulni tőle.
2024. júl. 23. 19:44
 16/21 anonim ***** válasza:
26%

Valahogy hozd szóba a szőrtelenítést, pl. hogy neked milyen problémás volt mondjuk az arcbőröd, mert ilyen-olyan borotvát, arcszeszt stb. használtál, de így-úgy sikerült megoldanod... Aztán tereld el a szót arra, hogy amúgy tudod, hogy a lányoknak ez sokkal macerásabb, mert nekik jóval nagyobb felületet kell lecsupaszítaniuk a társadalmi konszenzus fényében, és még a bőrük is sokszor érzékenyebb, ő hogy éli ezt meg stb., és ha minden jól megy magától fogja szóba hozni a bajusz-problémát, amire rácsatlakozhatsz, hogy 'aha, te is észrevetted, de nem akartál egy ilyen apróság miatt szólni, de ha már szóba került, nem gondolkodott-e el rajta, hogy lehet jobban járna a gyantával vagy lézeres szőrtelenítéssel'.

Na, én valahogy így csinálnám, ha nem tudnék napirendre térni valami felett. Finoman, nem megbántva csak simán szóba hozni, aztán hagyni, hogy a téma kiforrja önmagát.

2024. júl. 23. 21:30
 17/21 anonim ***** válasza:
35%

16, én érteném, hogy mire akar kilyukadni, és direkt játszanám a hülyét, amíg ki nem mondja.

Ez amúgy az egyik kedvenc játékom. Visszajátszmázni a játszmásokkal, és nézni, ahogy szépen lassan eldurran az agyuk, mert nem merik kimondani, amit ki kell, de nagyon meg akarják mondani, mit csinálj.

2024. júl. 23. 23:33
 18/21 anonim ***** válasza:
#17 Az miért játszmázás, hogy ha nem akarsz valakit direktben kellemetlen helyzetbe hozni vagy durván beszólni neki? Itt nem rosszindulat van a "játszmázás" mögött, hanem tapintatosság.
2024. júl. 24. 21:07
 19/21 anonim ***** válasza:
0%
Akinek van ilyen hidd el tud róla és leszarja, szóval ha téged zavar az valószínű a te problémád lesz, nem az övé. Ha ezen fennakadsz akkor nem való neked barátnő mert ennél még merészebb dolgaik is lehetnek szőrösek csak felkészítelek rá.
2024. júl. 24. 23:15
 20/21 anonim ***** válasza:
18, egyenesen is lehet tapintatosnak lenni. Ez simán játszmázás. Aki felnőttként nem képes őszinte és tapintatos lenni, csak brutálisan megy, az keressen magának majmot, ne embert.
2024. júl. 24. 23:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!